Játékot kap a Warhammer Fantasy Battles is

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bigben és a Games Workshop megerősítette, hogy hack 'n' slash játékot kap a Warhammer-univerzum egyik új ékköve, a Warhammer Fantasy Battles. A tervezett játék konzolokra és PC-re fog megjelenni.

Vadonatúj taggal bővül a videojátékos Warhammer-család, a Bigben és a Games Workshop ugyanis megerősítette, hogy a Warhammer Fantasy Battles is kap egy saját, hack 'n' slash játékot, méghozzá PC-re és konzolokra.

A játék a Chaos frakcióval vívott csatában teljesen letarolt Old Worldön játszódik majd, ahol ezúttal a mi feladatunk lesz, hogy ne csak a túlélésért, de fajunk elnéptelenedése ellen is küzdjünk. A fejlesztést az a francia Eko Software végzi, akik a How to Survive-sorozaton is dolgoztak.

További információkat később oszt meg a rajongókkal a kiadó és a stúdió.

3.
3.
crytek
Pedig mekkora atom fps-eket meg akár RPG-t lehetne ezzel a világgal csinálni...
2.
2.
Necreon
Magasról teszek rá. Az utóbbi fél évtizedben boldog-boldogtalannak szétszórta a Games Workshop a Warhammer IP felhasználási jogát és igénytelenebbnél igénytelenebb rakás szarok árasztottak el minden platformot a klasszik és a 40K témában is. Nagyon nem érdekel hogy mit csinál még egy noname kis stúdió belőle.

Ami értékelhető játék született a témában az a W40K Space Marine, Dawn of War 2 + kiegészítői, a Total War: Warhammer, és kifújt. Határeset a multiplayer-t AI ellen játszva azt kampánynak kikiáltó Gothic Armada és a nevetséges, pofátlan Left 4 Dead skin Vermintide. De ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...