Gameplay traileren a Die Young

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 27.
  • Videó
Link másolása
Az IndieGala első saját fejlesztésű és kiadású játékában egy fiatal nőt irányítunk, aki csapdába esik egy mediterrán szigeten. A vérszomjas helyiek erednek a nyomába, így hősnőnk minden eszközzel a túlélésért küzd.

Die Youngban egy elkényeztetett fiatal nőt irányítunk, aki társaival egy szigeten nyaral éppen, amikor a gonosz falusiak elrabolják. Sikerül megszöknie a fogságból, ám a helyiek nem mondanak le róla, folyamatosan a nyomában vannak. Csupán saját ösztöneinkre hagyatkozhatunk, ha életben akarunk maradni: ételre és vízre lesz szükségünk, árnyékos helyet kell keresnünk, ha nem akarunk napszúrást kapni. Hosszú az út hazafelé.

Drága cipőinktől meg kell szabadulnunk, ha futni akarunk, a rögtönözött eszközök fabrikálása kimondottan fontos, ahogyan a terep ismerete is. Többet meg kell tudnunk a helyiekről, sötét bányákat és barlangokat fedezhetünk fel, és kideríthetjük, mitől őrültek meg a lakók.

Az IndieGala első saját fejlesztésű játéka a Die Young, amely nyílt alfastátuszba lépett. Ha a fejlesztők oldalán 10 dollárért megvásárlod a játékot, máris tolhatod a Steamen. A nyitott világú túlélőcím végleges verziója valamikor nyáron élesedik PC-n.

9.
9.
Formula1fanatic
8.
8.
Yanez
#7: Fejemet rá, hogy jön majd konzolokra is!
7.
7.
RangerFox
Ígéretesnek tűnik, kár hogy nincs hozzá gépem
6.
6.
Mortis
#4: hát igen: elég durván Far Cry 3-4 hatást kelt fegyverek nélkül, női főhőssel. nem látok nagyon semmit, amiért érdekelnie kéne engem; a survival-besorolás miatt meg erős narratívára se kell számítani, szerintem.
5.
5.
piskóta
Szeretettel várom. Bár annak ellenére, hogy szeretem a parkour elemeket, nagyon nem tetszik, hogy a pályák ennyire szembetűnően "parkour-ösítve" vannak. A kutya is balfasznak tűnik, de ezeket leszámítva tetszik a játék.
4.
4.
crytek
#3: Minden más FC 3 :)
Ha azt a trappolás hangot kiveszik azt megköszönném nekik
3.
3.
Rakottkrumpli
Nem nagyon hatják meg a hullák a hölgyet :D Amúgy tök olyan, mint egy fps tomb raider... :D Még a fehérrel összefestékezett" itt tudsz felugrani" falak is egy az egyben ugyanolyanok.
2.
2.
crytek
Jónak ígérkezik. Várjuk szeretettel.
1.
1.
Schwag
Erdekesnek tunik szerintem kiprobalom. Ahogy a tortenetet olvastam eloszor a far cry 3 jutott eszembe :D es ahogy olvastam a koncepcio hasonlo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...