Mától próbálható ki a Mirage: Arcane Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 27.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a végleges változatra májusig kell várnunk, ha előrendeled a játékot a Steamen, azonnal hozzáférést kapsz a zárt bétateszthez. Intenzív próbaidőszak veszi kezdetét.

A Chivalry: Medieval Warfare-t is jegyző Torn Banner Studios ma indítja el a Mirage: Arcane Warfare zárt bétatesztjét. A multiplayer játék kipróbálásához a steames előrendelés a tuti beugró, ezt itt tudjátok majd megtenni - ez esetben természetesen a május 23-án érkező végleges változat is a tiétek lesz.

A Mirage bétája nagyjából minden tartalmat felvonultat, ami elérhető a játékhoz jelenleg: a hat karakterkasztot, a különböző képességeket, a tizenegy pályát és az öt játékmódot is. Utóbbiakat körforgásszerűen teszik asztalra a fejlesztők, időről időre más helyszínekhez és játékfajtákhoz férhetsz hozzá. Ha még nem mersz előrendelni, az sem probléma: a Torn Banner nem tiltja a játék streamelését, így valószínűleg egy raklapnyi gameplay videó lepi el hamarosan a YouTube-ot. Ilyenek mondjuk eddig is születettek, bő két hete kaptunk is egyet.

1.
1.
Terawatt
Be is zsákoltam. Chivalry-t nagyon szerettem. Aki a special editiont veszi a játékból egyébként extra skinek mellett megkapja azt is hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...