Mindenki számára elérhető a Battlefiled 1 új DLC-je

Link másolása
A Battlefield 1 első DLC-je egy ideje már elérhető a premiumosok számára, mostantól azonban a szezonbérlettel nem rendelkező játékosok is megvásárolhatják a They Shall Not Passt.

A Premium-előfizetéssel rendelkező rajongók már két hete próbálgathatják a Battlefield 1 első DLC-jét, most azonban mindenki számára megvásárolhatóvá vált a francia haderőre fókuszáló They Shall Not Pass.

A csomag négy új térképet tartalmaz, melyek természetesen a francia frontra kalauzolnak el minket. Többek között részesei lehetünk a verduni vérszivattyúnak, de megfordulunk kisebb falvakban és a Vaux-erőd nyomasztó falai között is. Emellett két hadműveletet, fegyvereket, egy behemótot, egy elit egységet és egy extra játékmódot, a Frontlinest tartalmazza a csomag.

11.
11.
#6: Akkor végül is csak egy kipróbálás az egész. Ízelítőnek akkor is jó, biztos bevonz pár játékost.
10.
10.
koviprog
#9: mondjuk ez is csak a magamfajta hajléktalan magyar gémernek a sok :D
9.
9.
koviprog
#8: ez így még mindig nagyon drága látatlan tartalmakért. :( külön is nagyon drága miért nem tudják ezeket 10€-ért adni?
8.
8.
ollie92
#7: PREMIUM 50€, DLC 15 €

4x15€ = 60€ és a premium más előnyöket is tartalmaz..
7.
7.
MzperXD
Még én sem láttam külön a dlc-t, pedig kíváncsi lennék az árazásra. Valószínüleg a premium kifizetödőbb hosszútávon, (4 dlc drágább) annak akinek kell az alapjátékon felül. És bizony akinek bejön ez a játék az megveszi (warez online nem játszik), dlc meg kell a változatosság kedvéért. És akkor már premium, akár milyen drágának is tűnik, jobban megéri...
6.
6.
ollie92
Nos, úgy működik a "free" DLC, hogy egy PARTIBAN kell lenni a játékosoknak, ahol elég ha van 1 PREMIUM játékos. Így mindenkit beenged a DLC mapokra, DE !
XP, fejlődés mind vissza van tartva, új fegyvereket nem kaphatod meg, se járműveket, csak ha megveszed a TSNP DLC-t, vagy a PREMIUM-ot...
5.
5.
ollie92
BROWSE GAMES / BATTLEFIELD / EXPANSION PACKS
4.
4.
koviprog
Hol a jó égben lehet ezt megvenni külön? Origin store-ban nem találom. :)
3.
3.
#2: Ez egy jó hír, a Payday 2 hasonló ha jól tudom.
2.
2.
ollie92
És kifelejtettétek azt is, hogy egy PREMIUM játékos meghívhat játszani sima, PREMIUM nélköli játékosokat. Csak azt nemtudom, mikortól meddig érvényes.
Westie rak fel hamarosan egy új részt, abban magyarázza el.
1.
1.
logic5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...