NBA Playgrounds - az NBA Jam után szabadon

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha szeretted az NBA Jamet és az NBA Streetet, az NBA Playgrounds a te játékod lesz: a hivatalos NBA-licenccel érkező kosárlabdás játékban a pontos szimuláció helyett a könnyed szórakozás kapja a főszerepet.

A Saber Interactive fejlesztése bevallottan az NBA Jam és az NBA Street hagyatékára építkezik, itt a főszerepet a móka és a kacagás, valamint a látványos zsákolások kapják. A játékban az NBA összes csapata helyett kapott, és nemcsak az aktív játékosokat találjuk meg benne, hanem a visszavonult sztárokat is kezelésbe vehetjük.

Minden egyes játékos fejleszthető, és a single player mód mellett helyi, illetve online multiplayernek is örülhetünk. A megjelenésre sem kell sokat várni, a fejlesztők májusban adják ki a 20 dollárt kóstáló programot PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Benevezel rá?

5.
5.
DarkLord
Ennek láttán, azért tényleg nekiülhetnének egy új NBA Street-nek, mert azt szerintem rengetegen várják az új gen óta, tuti, majd lesz is belőle valami előbb vagy utóbb.
3.
3.
crytek
1.
1.
DarkLord
Már a ps4 megjelenése óta várok egy NBA Street folytatásra ezen a generáción is. Ez mondjuk nem egy az egyben hozza azt a szintet szerintem, de jó mókának ígérkezik azért, de még, mindig várom inkább a régi sorozat folytatását , mert azok a játékok minőségiek voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...