E3 2017: Tudjuk, mikor kezdődik az EA Play

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan itt az E3, viszont idén is lesznek olyan kiadók, akik a rendezvény idejében, de attól független eseményen igyekeznek bemutatni megjelenés előtt álló játékaikat. Az EA is így fog tenni, és már tudjuk is, mikor kezdődik az EA Play.

Az Electronic Arts ígérete szerint igazán izgalmas lesz az idei EA Play, hiszen itt mutatkozik majd be az új Need for Speed, ami mellett a jövő héten debütáló Star Wars: Battlefront II is játszható lesz, többek között a sportjátékok, így a FIFA, az NBA Live és a Madden NFL új részeinek kíséretében.

A kiadó emellett vadonatúj élményt ígér, legalábbis ami a közvetítést illeti, így aki nem tud lecsapni az április 20-tól értékesített jegyek egyikére, valószínűleg az is remekül fog szórakozni, ha otthonról követi az eseményeket.

Az EA Play június 10-én lesz, méghozzá helyi idő szerint este 21 órakor. Másnap a Bethesda- és a Microsoft-konferencia következik, hogy aztán a Sony is megtartsa a saját sajtóeseményét. Idén a Nintendo is aktívabb lesz valószínűleg, de természetesen a Ubisoft sem szakítja meg a sort, így ők is tartanak majd egy saját konferenciát.

Az idei E3 hivatalos programja egyébként június 13-án veszi kezdetét, és június 15-ig tart majd a show.

1.
1.
strike19
Engem a jövőhéten kezdődő Star Wars Celebration jobban érdekel.
Lesz Battlefront 2 bejelentés.(gameplay trailer elemekkel).
EA playen meg kint lesz játszani lehet majd vele E3-mon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...