Újra mozgásban a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Link másolása
A Game Informer e havi számában a Hellblade kapta a főszerepet, így természetesen új látnivaló is érkezett a játékból. A friss videóban Tameem Antoniades, a cím kreatív direktora mesél a fejlesztésről.

Két éve készül már a Ninja Theory játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice, melyben egy mentálisan problémákkal küzdő kelta harcoslányt irányíthatunk majd. A fejlesztők nagyon büszkék arra, hogy egy olyan élményt hoztak össze, melyen keresztül a főszereplő problémáit is átélhetjük. Ebből következik, hogy a címben nem is a harcon lesz a hangsúly, hanem inkább a történeten, a környezeten és a főhős személyiségének fejlődésén.

A Game Informernek hála új fejlesztői videó érkezett, melyben a játékból is láthatunk gameplay jeleneteket.

20.
20.
DON GONDOCS
#12: Ugye te se jutottál a tutorialnál tovább? XD
16.
16.
Gykrizsi
Most mindennek el leszek mondva, de szerintem ez a játék borzalmas. Hülyét tudok kapni attól, hogy ha többen támadnak, de nekem muszáj egy ellenfélre koncentrálnom. Inkább csináltak volna egy DMC folytatást ez helyet, azzal többre mentünk volna.
15.
15.
kastorhun
12.
12.
Yanez
#10: Nem csak ebben a játékban! A Fifa 17-ben pl tisztára úgy mozognak a focisták, mint Geralt! De még a Forzában is, amikor kanyarodnak a verdák, tiszta Geralt!
11.
11.
Firsttime
#10: Ezentúl mindenki aki kardozik Geralt lesz :D
10.
10.
DON GONDOCS
Sőt ha megnézitek az egyes mozdulatokat nagyon is visszaköszön Geralt Stílusa.
9.
9.
DON GONDOCS
#4: Én nem aggódék inkább a witcherre emlékeztet ez a harcrendszer, nem olyan hardcore mint a DS.
8.
8.
DON GONDOCS
Minden kardozós játék megkapja instant csodálatom, nekem egy kicsit emlékeztet ez a harcrendszer a Witcher 2 és Conan játékokra.
7.
7.
Firsttime
#6: Szerintem még most sem láttunk annyit belőle, hogy ezt meg lehessen mondani.
6.
6.
Yanez
#5: Nekem is pont a harc az ami nem tetszik. Viszont számomra nem tűnik darabosnak, sőt. Nálam azért gond, mert nem olyan pörgős, mint amire számítottam. Persze ettől még lehet jó játék, de egyelőre úgy tűnik ez nem az én világom. Majd meglátjuk...
5.
5.
Krezy
#4: Én a Soul játékokat és a Hack'n Slash stilust is imádom.
De ez a játék mégsem fogott meg...
A világa még rendben is van,de ez a harcrendszer nagyon darabosnak tűnik :/
4.
4.
Yanez
Eddig nagyon vártam ezt a játékot, mivel azt hittem amolyan oldszkúl hack'n slash lesz. Most viszont a gameplay láttán, nem az. Ez inkább azoknak jön be hamarabb, akik a Souls játékokat is kedvelik.
1.
1.
Duken
Na ez is fasza játék lesz.Még szerencse hogy a sony a pécének is dob pár morzsát, különben nem lenne eddig értékelhetõ felhozatal 2017-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...