Middle-earth: Shadow of War - irány Minas Ithil!

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 11.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Middle-earth: Shadow of War a bemutatkozása után nem sokkal később kapott egy masszív negyedórás bemutatót, de az IGN First jóvoltából most befutott egy újabb ötperces felvétel is. Ebben Minas Ithilbe megyünk orkokat begyűjteni.

Március elején már láthattunk egy tartalmas Middle-earth: Shadow of War videót, amiben lelepleződött a továbbfejlesztett Nemezis-rendszer és a folytatás egyéb újdonságai is. A mostani kedvcsináló nem ilyen tartalmas, de az IGN First ötperces felvétele így is ad egy újabb kóstolót a már említett rendszer működéséből, továbbá bemutatja, milyen lesz Minas Ithilben orkokra vadászni.

A Middle-earth: Shadow of War augusztus 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 4 Próra, Xbox One-ra és Project Scorpióra. A játék egyébként Xbox Play Anywhere-cím lesz, így a Windows 10-re és Xbox One-ra nem kell külön megvenni.

10.
10.
imchristailor
#7: Engem nem erdekel. Az elozo reszt is jatszottam volna meg, ha van rendes map, es kezdenek valamit azzal a katonai rendszerrel. Szoval. Mekeke, te maki
9.
9.
Machiavelli
Szerintem egy erős közepes lett az első rész! Sok javulást várok ettől a játéktól. Remélem a WB összeszedi magát.
7.
7.
Dark_Temptation
#1: te öcsém, vak vagy? most úgy őszintén? nem veszed észre, hogy ez egy downgradelt szar lett az előző bemutatóhoz képest? miattatok olyan a gamer világ amilyen.. hogy még a szart is megveszi a sok birka (Y) csak így tovább!
5.
5.
felegyi
Elvileg Pre-Alpha -ban van még a játék, kicsit darabos az effekt és a textúra sincs mindenhol a helyén... nem kell aggódni, tekintettel arra hogy az előző része szebb mint a jelenlegi állapota a címnek.
4.
4.
Darksiders84
Nemrég amikor bejelentették mintha meggyőzőbb videókat lehetett látni erről a folytatásról. Engem érdekel mert az elsővel is elvoltam de remélem nem egyszerű alig újítás nélküli folytatás lesz.
3.
3.
RangerFox
Nem kötözködés, de elég bénán néz ki, főleg amikor fut és pocsolyába vagy sárba lép
1.
1.
imchristailor
Hát, ez azt hiszem eldőlt. Kell. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...