Kiszivárgott a Star Wars: Battlefront II első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 12.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II első előzetesét eredetileg szombaton kaptuk volna meg a Star Wars Celebration során, ám idő előtt kiszivárgott az internetre. A több korszakot feldolgozó kampányban egy női katonát is irányítunk majd.

Az EA nagyon nem tud titkot tartani. A korábbi ígéretek szerint a hétvégén megrendezésre kerülő Star Wars Celebrationön vetítették volna le a Star Wars: Battlefront II első trailerét, de az annak rendje és módja szerint kiszivárgott. Amúgy egy félperces TV-reklámról van szó, talán szombaton (ekkorra tervezték az eredeti premiert) bővebben is belenézhetünk a játékba.

Az már biztos, hogy egy női katonát is irányíthatunk a single kampányban, és nagyon úgy tűnik, hogy a játék több korszakon ível át. Olyan karakterekkel találkozunk, mint Darth Maul, Yoda, Rey és Kylo Ren. Slusszpoén, hogy meglovagolhatjuk a tauntaunokat is.

Az előrendelők a legújabb mozifilmmel kapcsolatos DLC-vel gazdagodnak, ez lesz a Star Wars: The Last Jedi Heroes. A játék vélhetőleg az év végén landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

 

25.
25.
xanatos0911
#20: Ember, Téged vedtelek, de mindegy :D LOL. Ezt a beszólása most nem igazán értem. Plusz, nem 17 évesekrol beszéltem hanem 26 koruliekrol. Az sem mindegy. Ráadásul kivételek mindig vannak. Szvsz Rogue One előlépett a kedvenc Star Wars részeim köze.
20.
20.
Simonus18
#18: Bocs már, de 2017-et írunk, aki 2000-ben született az ma már 17 éves (mindblown). Olyan emberekkel beszélgettem életemben kik azt mondták jobban szeretik a prequeleket, mint az eredetiket (ami szerintem egyenértékű az istenkáromlással egyébként). Sőt olyan emberek kik még nem is láttak Star Warst. Az hogy milyen fejjel nézed a filmeket igen is számít, s lásd meg, hogy egy tízen, vagy kevesebb éves máshogy fogja feldolgozni, mint egy húsz éves. FŐLEG MA, amikor már szinte a Transformers féle CGI-festek kiaknáznak mindenféle látvány lehetőséget, s még egy barátok közt szintű alkotás is. Ember, gondolkozz már egy kicsit. Köszi. Trollkodásból eléggé gyengék vagytok, mellesleg, nézegessetek még többet a 9GAG-et. Na Adios!
19.
19.
Gykrizsi
#18: Én 21 vagyok, és egy másolt VHSt néztem szarrá kiskoromban. Kedvenc filmeim az eredeti trilógia, semmi nem érhet a nyomába. Nem a kor számít, hanem hogy mennyire szereti az adott dolgot.
18.
18.
xanatos0911
#16: Ezt úgy mondod, mintha egy most 26 éves embernek nem lehetne ugyanaz az első benyomása a film láttán, mint annak aki '80-ban a moziban látta elsők között. Wtf?
17.
17.
Simonus18
#16: El se hinnéd mennyi ember végig se nézte az eredeti trilógiát, és a prequeleken nőtt fel. Vannak emberek, akik még a régieken, szal yepp ... generációkról van szó.
16.
16.
logic5
#11: Mindezt 26 évesen... GENERÁCIÓKAT EMLEGETSZ :D :D :D
15.
15.
logic5
Gyerekek, hogy itt 20mp videóból milyen konklúziókat vontok le :D Egyszerre szánalmas és vicces... Ássuk el már most, ez az igazi hozzáállás.
13.
13.
Gykrizsi
#12: Ja, bár szerintem nagyon jó kis videó volt. Remélem a klónok és droidok is visszatérnek, nem csak a hősök.
11.
11.
Simonus18
A Rouge One egy nagy előrelépés volt nem csak a VII-hez de még a prequel-ekhez képest is. Nem tudom ti milyen filmet láttatok, vagy milyen generációhoz tartoztok, de nekem közel egy szinten van az Empire Strikes Back-kel.
7.
7.
Neo1989
Ha ez a single nem ígérkezik rossznak. Bár engem személy szerint csakis azért érdekel. Remélem h az E3-ra mutatnak v mi gameplayt is.
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Mindenkinek a véleményét el kell fogadni, még akkor is, ha az egy forintot nem ér. xD
5.
5.
xanatos0911
#4: Ezt a "pozitivitast" öregem... fikázni azt tudni kell ezerrel, úgy a jó. Minden egy kalap fos, úgy ahogy van és az a legcélravezetőbb, ha az ember felmaszik a hatalmas szarkupac tetejére és azon viháncol. Az legalább "érdemleges".

Attol függetlenül, hogy az első résznek hamar leáldozott, hogyan lehet leszűrni huszonpár masodpercbol, hogy ez a játék nem fog funkcionálni? Te aztán igazán "funkcionálisan funkcionáló funkciókkal" vagy megáldva barátom. Nem kell rohanni megvenni, aztán majd idővel eldol, hogy mennyi "funkciója" is van.

Ezen kívül: A Star Wars hetedik része nekem egyszerre volt csalódás és hatalmas élmény is, így várom a többi filmet ami talán más kontextust adnak neki, hiszen ez csak egy felvezetés volt. Viszont a Rogue One-t miért kell fikázni? Láttad egyáltalán a filmet? Ismered a koncepciót amire épül a film? Mert, ha igen akkor nem hinnem, hogy ugyanarra a filmre ültünk be karácsony környékén.
4.
4.
Mortis
remélem lehet majd nyomatni Qui-Gon-nal Kylo ellen, csak a realizmus jegyében.

amúgy már ez a fél perc is dogunalom volt: látszik, hogy ez is inkább nosztalgia bomba akar lenni, semmint funkcionáló, érdekes játék( ahogy az előző rész is volt), ahogy a 7. rész/Rogue One is azok voltak, érdemleges filmek helyett.
3.
3.
Simonus18
Az a szomorú hogy simán a Battlefront 1-et bővíthették volna ezzel az anyaggal. Nevetséges ez az EA
2.
2.
PaprikaJancsi
Felülök szerintem másodszorra is a hype vonatra. :D ...de ez valami hihetetlen jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...