Befejeződtek a The Surge munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 15.
  • Hír
Link másolása
A Focus Home Interactive bejelentette, hogy aranylemezre került a The Surge, így már nincs más hátra a megjelenéséig, mint a játék lemezeinek sokszorosítása, csomagolása és kiszállítása.

Ezzel együtt most már kicsi az esélye, hogy csúszik a játék megjelenése, amit nemrég május 16-ra tűztek ki a fejlesztők. A Lords of the Fallent is jegyző Deck13 egyébként PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készítette el a következő projektét, amiről a múlt héten egy új előzetest is kaptunk.

Ahogy már beszámoltunk, a The Surge a PS4 Pro és az Xbox Scorpio képességeit is kihasználja majd. A PS4 Próval kapcsolatos terveket a bejelentésben már konkretizálta is a csapat, eszerint a megjelenéssel együtt érkező frissítés teszi lehetővé, hogy "dinamikus 4K-ban" futtassuk a játékot 30 fps mellett, vagy 1080p-ben 60 fps mellett. Később egy második frissítést is kapunk, ez a HDR-támogatást élesíti.

5.
5.
Chrysh
#4: Na mitől olyan kurva gyanús??

Mellesleg ezt a DS copy marhaságot hagyjuk már a pincében.
4.
4.
Zelgadis187
2.
2.
PaprikaJancsi
Baromira várom!!! A Lords of the Fallen után végre megkedveltem ezt a fajta műfajt is, bár avval a technikai katasztrófa Dark Souls 1-gyel nehéz is lett volna. A világa nagyon tetszik, viszont direkt nem néztem nagyon gameplay-t, hogy minden ami benne van meglepetés legyen számomra. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...