Star Wars: Battlefront II - itt a teljes trailer!

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 15.
  • Videó
Link másolása
Egy kis szivárgást és teaselést követően az imént megérkezett az új generációs Star Wars: Battlefront II első, immár teljes trailere. Az idén megjelenő játék már több Star Wars-korszakból merít, és egyjátékos kampányt is tartalmaz majd.

A játékot három stúdió fejleszti, a DICE-nak a Motive Studios és a Criterion is besegít. A legnagyobb dobás a single player kampány lesz, amiben a rohamosztagosok különleges alakulatának, az Inferno Squadnak parancsnokát, Iden Versiót alakítjuk.

A harminc évet felölelő történet a második Halálcsillag felrobbantása után veszi kezdetét, és azt pedzegeti, hogy mit érzett a vereség után a másik oldal, és az is előkerül, hogy mi motiválta az ott harcolókat, hogy a Birodalom katonái legyenek. A kampányban egyébként egy-egy küldetés erejéig hősöket is irányíthatunk, Luke és Kylo Ren például biztosan játszható lesz itt is.

A legfeljebb 40 fős csatákat ígérő multiplayer több korszakot dolgoz fel, az előzménytrilógia és az új filmek is terítékre kerülnek - ahogy a trailerben látható, a hősök között Kylo Ren, Yoda és Darth Maul is feltűnik. A fejlesztők mély fejlődési és testreszabási rendszert ígérnek (a hősök képességei is fejleszthetők lesznek), továbbá négy kasztra (Officer, Assault, Heavy és Specialist) is számíthatunk ezúttal.

A fejlesztők hallgattak a visszajelzésekre: űrcsatákat is kapunk, továbbá visszatérnek a 24 fős dogfightok is. Konzolokon osztott képernyőn is élvezhetjük a kooperatív módot.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - az előrendelők ajándéka a The Last Jedi Heroes lesz, ami Reyhez és Kylo Renhez ad olyan skineket, amelyek az új filmhez kapcsolódnak. Ha az Elite Trooper Deluxe Editiont vesszük meg, az említett DLC mellett háromnapos korai hozzáférést és az említett kasztok felturbózott változatait kapjuk meg.

Elsőként egyébként az EA Access-előfizetők férnek hozzá a játékhoz, ők már november 9-én belekóstolhatnak.

17.
17.
_NMI_
Szép, szép, de nem tudok elmenni amellett, hogy ezt semmi másért nem csinálták, csak a közelgő új SW film miatt. A játék előző része is alig a film előtt egy hónappal jelent meg és szerintem most sem lesz másképpen. Mephivel értek egyet, hogy az új rész egyáltalán nem úgy néz ki, amit ne lehetett volna már az előzőben is megcsinálni. A trailer végén meg már megy a promó, hogy Get the Last Jedi heroes...
Ez, így, ebben a formában nagyon ellenszenves nekem.
16.
16.
almaspite
#6: Várjuk ki a végét, a DICE mindig szép trailereket csinál. Mondjuk az piros pont, hogy végre a másik oldalról is csinálnak végre valamit.
15.
15.
kopic
Ez azert most utott ! Remelem nem lesz olyan kiherelt fhos mint az 1., es a sztorija is korrekt lesz !
14.
14.
kirschakos
Mindaz, amit elmondtak a panel közben a készítők + az előzetes azt kell mondjam, hogy valami jó dolog van itt készülőben!
13.
13.
noir
#12: Mit megadnék a Delta osztagért... :D RepCom 2-t a népnek!
12.
12.
PaprikaJancsi
#3: Félek, hogy nem lesz benne. Csak a hősök formájában, de adja az Isten, hogy ne legyen igazam, mert már ki vagyok éhezve egy jó kis klón droid harcra.
11.
11.
Firsttime
Édes jó istenem, kifolyt az agyam a látványtól. Lenyűgöző. De komolyan...
10.
10.
DON GONDOCS
#8: Amennyi és amilyen mennyiségű sw játékot kaptunk az előző genben, nem fenyegeti ilyen veszély a címet. Kellenek azok az sw játékok. És ha csak egy cod szintű kampányt sikerülne kiizzadnia a dicenak már, azt mondom megérte.
8.
8.
mephi
Imádom a Star Wars világát, de számomra ez a játék nem mutat semmivel sem többet, amit az első résszel ne lehetett volna megvalósítani DLC formájában. Nem, ehelyett kiadnak egy új részt, és megfejik a népet megint. Ezzel a játékkal is az lesz, hogy évente adnak ki újabbnál újabb részt, és oda fog elérni ahová a COD és egyéb játékok jutottak...
Félreértés ne essék nem ítélem el a fejlesztőket, hiszen pénzből élnek ők is, és megértem a rajongókat is, akik rohannak megvenni a játékot, csak nem szeretném ha pár év múlva megcsömörlene ez a cím, és mindenki a száját húzná, ha ez a cím előkerül.
6.
6.
Úgy néz ki összekapták magukat, ideje is volt már ennek.
3.
3.
Spiderling
:( Beleférhetett volna pár másodperc Clone Wars era is.......
2.
2.
Stack
Na végre egy Single Player-es játék :-)
Ideje volt már egy jó SW játéknak :D
1.
1.
RangerFox
Na ez érdekes lesz. Nem ez a trailer szivárgott ki pár nappal ezelőtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...