Idén végre PC-re is megjelenik a Halo 3?

Az évek során rengeteg pletyka keringett arról, hogy PC-re is megjelenik végül a Halo 3. Most az AMD-nek köszönhetően került újra a középpontba a számítógépes átirat.

Az AMD Koreában tartott egy eseményt, melyen a Ryzen 5-ös CPU-kat reklámozták. Természetesen a játékok is szóba kerültek, az AMD pedig egy rövid videón mutatta be, milyen címek is várhatók majd a jövőben. Így került elő a Halo 3, melyből egy artwork kapott helyet a bemutatóban.

Természetesen ez még nem jelent tutibiztos PC-s kiadást, hiszen az is megeshet, hogy csak rossz képet választottak Halo Wars 2 reklámozásához. Ennek ellenére nem lenne meglepő, a PC-s Halo 3 érkezése: a cím idén ünnepli tizedik szülinapját, és már tavaly óta pletykálnak a felújított kiadásról. A Scorpio-bemutató mellett jól mutatna a Halo 3 Anniversary, onnan pedig már a számítógépes változat sem elképzelhetetlen.

97.
Schwag
#78: Es mindezt 2017-ben! Ezt a legnehezebb megbocsajtani mert mar evekkel ezelott is kitudtak adni kozel hibatlan jatekokat, de valamiert mar ez nehezen jon ossze.
96.
Rezsidémon
Hát ez meg kit erdekel? :D jó jatekot mindenkinek, akinek kimaradt vagy újra akarja jatszani.
95.
kopic
#90: Hat igen, veled az elen...
94.
StevenSan
93.
ADMlN
#88: kimoderált üzenet
92.
StevenSan
#91: Heheh, köszi :) Épp én is tolom már. Jó játékot neked is :)
91.
Duken
#81: Hagyjad, én már elfogadtam így. Nem tehet róla hogy nincs ízlése, amíg itt heszel ezerrel addig én tolom a Horizonnal meg a Persona 5tel. Nem tudja az Istenadta hogy mirõl marad le. Ezt is a ps4 pron írom, csumizok is vissza, annyi fasza game van hogy nincs idõm faszságokra. További jó idõtöltést Pistának is! Csá! :)
90.
StevenSan
#89: Pont neked nem kellene megmondani, hogy min kellene embereknek gondolkozniuk. És én értelmes érveket itt még nem sokat láttam. Szeretném, btw, ha idéznéd, hogy hol védtem a játékot. Az nem védelem, ha valaki azt mondja, hogy nem lehet elnyomni az űrutazást aztán ezért nem tetszik neki, és közlöm vele a tényt, hogy el lehet, csak meg kell nyomni a gombot, amit ír...

Mondom túl lett tolva ez már. Sok okos ember volt.
89.
kopic
#88: Csak szarozni tudok ? Ahan, persze. Pl. a dragalatos ME:A, amit foggal-korommel vedesz, nekem bejovos, de az eleg komoly baj, hogy nem vagy kepes elfogadni azon emberek velemenyet, akiknek nem tetszik, es ezt ertelmes ervekkel is alatamasztottak, hogy miert is nem (gondolok itt firsttimera). Szerintem ezen kene elgondolkoznod
88.
StevenSan
ADMIN és kopic

Ezt szerintem csúnyán túltoltátok és esetleg be lehetne fejezni? ADMIN már hülyét csinált magából, kopic meg csak szarozni tud. Erről nem lehet értelmesen beszélgetni. Vígasztalgassátok egymást privátban, mert eddig sem hiszem, hogy sokakat érdekelt, de most már engem sem.
87.
StevenSan
#81: Köszönöm, de továbbra is maradok az eddigi setup-nál, nem veszek még többet. Duken (asszem) blogjánál kifejtettem, hogy miért. A lényeg kb az, hogy nem használom és elég gyorsan megy a szekrény tetejére/aljába meg kölcsönbe mindenkinek. Ráadásul a PS4 gamepad nem tetszik annyira és nem is olyan jól használható a PC-hez. Talán a skorpió, ha olyan lesz. Majd kiderül.
86.
StevenSan
#82: Egyébként jó kérdés, hogy melyik PC Gamer masterrace döntött úgy a bioware-nél, hogy éppen a tab-ot kelljen megnyomni... De amúgy eléggé nagy betűkkel írja lent.
85.
kopic
#80: Te csak a lassan 1 honapos eladasi listaval tudsz folyton jonni ? Ez aztan a hatalmas erveles ember ! Rad meg az idot is folosleges fecserelni, komolyan mondom.
84.
ADMlN
#80: StevenSan: Nem tudtok érveket mondani, csak azt hogy szar!44!44!!
Firsttime: *érvelés*
SteveSan: Bocs, ezt nem olvasom el.

GG...

#79: A megjelenés hetében vezetett, ezt szinte minden új játék elmondhatja magáról, de a friss adatokat miért nem mered linkelni? Hmm?

#83: Dehogy vezeti, csak a 3 hetesnél frissebb adatokkal már nem mer szembenézni. Jelenleg a top10-ben sincs benne.
83.
Firsttime
#79: Jelenkeg éppen vezeti az eladási listákat. Nahát?! Most jelent meg, még jó hogy...
82.
Firsttime
#80: Megvettem képzeld el. De a tabot pont nem nyomtam meg. Esc space enter minden más. Tab? :D eszembe se jutott. De látod milyen előítéletes vagy? Valamit nem tudok, meg nem egyezik a velemnyem veled, akkor biztos letöltöttem. Ennyire ne legyél lenéző meg kicsinyes légyszíves....
81.
Firsttime
#76: Szóval a lényeg a lényeg az előző kommentemben még boven tudnám sorolni a hibákat az Me rol de nem fogom. Értem én, hogy tetszik neked a játék, amúgy nekem is. Kivancsi vagyok hova futnak ki a dolgok. De tisztában vagyok a hibáival és eszembe nem jutna mást arról győzködni, hogy márpedig milyen jó is ez, mert annyira nem az. Odáig meg főleg nem mennénk el, hogy egy horizont fikazzak ezzel szemben, ugye ubisoft Horizon, mert egyelőre az az év játéka esélyes és nem a mass effect. Jó lenne , ha néha félre tennéd ezt a konzol gyűlöleted, és kicsit kinyitnad a szemed. Komolyan tudom ajánlani szerezz be egy pst. És meglátod, hogy mekkorát tévedtél. Nem szégyen. Évekkel ezelőtt ugyanezen a véleményem voltam mint te, visszafogja a fejlődést, tuti irányítani sem lehet, gagyi szar, aztán másfél éve ps4 el ugrottam a konzolvilagba, és bizony vannak itt jó dolgok :) szóval vegyél egyet, nem halsz bele. És utána mond hogy szar.
80.
StevenSan
#78: Csak a közepébe pillantottam bele, rögtön ezt láttam:
(De ne haragudj, utána már nem olvastam el a kommentet.)

"A csillagutazas animációt nem lehet elnyomni, ami első pár alkalomra jópofa, ahogy ugrál ide oda a bolygók meg minden között, de igy szazadikra már kényelmetlenül érzem magam tőle. "

Akkor szépen vedd meg, de ne az ncore-ról, mert a tab-al el lehet nyomni az űrutazást.
79.
StevenSan
#77: Bár tudom, hogy nem fog meggyőzni.

http://imgur.com/a/MWve1
78.
Firsttime
#77: Hát ezt az év legsikeresebb játéka dolgot én sem tudom hova tenni...
Meg ez:
"Horizon: ZD, ami egyáltalán nem bugos és véletlenül sem gagyik az animációk benne"
Hát olyan bugokkal, mint amik az me ben vannak nem is fogsz találkozni. Beragadt animációk, cinematikban támadó élőlények, egymásba logó karakterek, cinematikbol hiányzó karakterek, és a többi és a többi. Ezt az animáció kérdést sem értem. A horizonban az általános animációk, mozgások értsd, embereké, gépeké teljesen jó. Persze az arcanimaciok itt sem uc4 mocap, de ez is sok párbeszéddel járó automata rendszere, ahogy azt már fejtegetedd te is az me mentségére. Nade merfoldkovekkel jobb az me nél még ebben is. A karakterek mozgásáról nem beszélve. Me ben úgy futnak az emberek mintha összeszarták volna maguk és félnek, Nehogy kicsusszon a kaksi a gatyaszarbol. Egyszerűen nevetséges. Meg oké hogy most már sokmindent patcheltek, de egyszerűen nevetséges ahogy ez a játék megjelent. Mondom amúgy Mindezt úgy hogy játszom vele meg próbálok elmelyulni benne. De nehéz. Ja azt még kifelejtettem, hogy nem vagyok idióta, sok játék után mondom ezt, de ez a menürendszer, ez katasztrófa. Bitóra küldeném azt is aki ezt megtervezte. (nem nem a fomenu) A csillagutazas animációt nem lehet elnyomni, ami első pár alkalomra jópofa, ahogy ugrál ide oda a bolygók meg minden között, de igy szazadikra már kényelmetlenül érzem magam tőle. Lövöldözni egész jó benne. Bár az ellenfelek nem fognak kirakni egy rubik kockat az is biztos. A látvány néha igazan pazar, néha meg nagyon nem. Zárt helyeken találni olyan bevilágított részeket, mikor átmegy a fény alatt a karaktered, olyan ronda az arca éppen csak nem kiabál hogy UNLIMITED POOOOOOWEEEEEER meg szórja a villámokat. Horizon messze szebb. És akkor vegyük elő a gepigenyt. Ez is eléggé problémás szerintem. Ha csak azt veszem alapul, hogy ugyanaz a frostbite van alatta mint a bf1 alatt, vagy a battlefront alatt, akkor van itt polirozni még bőven mit. Nagyobb a gepigenye mint ezeknek, de legalabb nem is néz ki olyan jól. Mielött bárki jönne a nagy nyílt terekkel, jelentem a legocsmanyabb framedroppal zárt térben találkoztam, a nexusban . Ami nem nagy tér. Szóval ja...
77.
ADMlN
#73: Szerintem nem szar a játék, csak nem is az a felejthetetlen mestermű, mint aminek te beállítod.

"Ez a játék nektek akkor is szar lenne, ha a grafikája és a játékmenete is jobb lenne, mint a Witcher 3-nak."
Ha jobb lenne a játékmenete, a története, a szereplői és kidogozottabb lenne a világa mint a Witcher 3-nak, akkor a MEA lenne az évtized játéka. De nem az, így nem tudom hova akartál kilyukadni.

"... hiszen eddig az év legsikeresebb játéka."
XD
De most komolyan, szerinted ilyen delúziókra mit mondjon az ember? Gondolom ezt az átütő sikert a megjelenés körüli botrányból, a szaksajtó közepes értékeléseiből, a játékosok negatív értékeléseiből és abból vontad le, hogy bár multiplatform és újabb játék mint az általad folyton ekézett Horizon, mégis már le van maradva az eladási toplistákon.
76.
StevenSan
#74: Az meg a másik és ez nagyon nagy gond, hogy valakinek az a személyes problémája velem, hogy milyen kocsim van, a másiknak az a problémája velem, hogy nem konzolt használok és ez ugye csupa-csupa olyan dolog, aminek nem kellene semennyit sem számítani egy játékról való beszélgetésben. Itt vagy te is és hiába nem volt már egy hónapja sem PC-vs-konzol téma az oldalon és legutoljára hónapokkal ezelőtt voltam benne megjegyzés szinten, jössz azzal, hogy folyamatosan szidom a konzolokat. Nem, ez nem igaz. Ha megkérdezed, hogy miről mi a véleményem elmondom, alátámasztom és kész. Az, hogy neked az szidás, mert nem pont úgy gondolom, mint te, az a te bajod.

Érted, nem azért vitatkozik velem itt mindenki nagy erőkkel a nagy büdös semmin, mert a játékról, vagy egyáltalán a játékokról van szó. Hanem azért, mert akarnak. De hát ez van, mit tegyek.

Én ez a fajta karakter vagyok, hogy ha én most egy kérdésre azt mondom, hogy ilyen vagy olyan sört iszok, akkor az lenne utána a baj és minden játék témában előkerülne. Reális példa: ha én azt mondom, hogy Heineken-t ittam tegnap (egyébként nem ittam Heineken-t évek óta), akkor jönne valaki és kitalálná, hogy Magyar gyűlölő vagyok a Csíki sör balhé miatt. És akkor jönnél te a Cíberpunk 2077 tesztnél, hogy ahhoz képest, hogy folyamatosan leszólom a magyarokat úgy viselkedek, mint egy szűzlány.

Érted a példát? Holott eredetileg csak megkérdezték két éve, hogy milyen sört ittam és elmondtam. A nagy büdös semmin vitatkozunk, aminek annyi köze van már a játékokhoz, mint annak, hogy valaki a rózsaszín, a zöld, vagy a kék ásványvizet issza. Az egyik böfögni akar, az issza a kéket. A másik húslevest főzni, az issza a rózsaszínt. Hát én meg a zöldet iszom. Ennyi.

Ugyan ezeken vitatkozunk, és vádaskodnak egyesek csak úgy hívjuk őket, hogy animáció, grafika, játékmenet. Ha most valaki egy ici-picit is kirobban a saját kis csőlátásából, mintha élete is lenne, akkor az látja, hogy ez mennyire vicces és külön az is, hogy ez milyen szintekre süllyed le a személyeskedéssel meg a vádaskodással együtt.

Normális ember erre legyint csak, hogy "bohóc az összes". Nézd, én szeretem forgatni az embereket és most rá is érek erre.
75.
StevenSan
#74: Nem értem, hogy most miért mentem át szűzlányosba akinek összefirkálták a csillámpónis mesekönyvét.

Azért, mert nem csak olyan érveim vannak, hogy szar és nem személyeskedek rögtön?

És ne csinálj úgy, mintha ismernél, mert nem ismersz és ez abszolút nem furcsa tőlem. Furcsa az lenne, ha úgy és olyanokat írnék, mint itt egy páran. Ráadásul sem a konzol szó, sem a PC nem is hangzott el eddig.

De tudod, ha most én egy divatjátékhoz bemennék és sorra mindenkinek az orra alá dörgölném, hogy szar, ne rimánkodj, szar, ne magyarázz, szar, ne szűzlányoskodj, akkor nyilván jobban beleférnék ennek a közösségnek a normái közé, de akkor már mindkét moderátor ott toporogna, hogy én, a gonosz, bántom a szegény "ugyanolyan gamereket". Hát ez a beszélgetés, ami itt zajlik megmutatta azt hiszem, hogy mennyire vagyunk mindannyian ugyanolyan gamerek. Nem vagyunk azok. Az meg rajtam semennyire nem hatásos, hogy egy játékkészítési példa után mindenki idejön szarozni, aztán amikor vége, meg idejössz te személyesen engem szidni. Ezzel ugyanis pont, hogy nem én vagyok minősítve ország-világ előtt.

De mondhattam volna más jó példát is, mint az UC4 és a Mass Effect Andromeda, mondjuk Tomb Raider 2013 és a Witcher 2, azzal nem annyira tudtak volna mit kezdeni, de ettől függetlenül a nem gondolkodó ember számára az észérvek mindig olyanok lesznek, mint a méreg, amitől ordítani tudnának.
74.
delphijos
#73: Azért furcsa látni hogy Te, aki folyamatosan ekézed a konzolosokat ( főleg a PS-t ) és pontosan tudod hogy nekünk - pusztán a brtoklás ténye miatt - egy rugóra jár az agyunk, mindenről ugyanazt gondoljuk ( persze főleg f*szságokat ) hirtelen átmész szűzlányosba akinek összefirkálták a csillámpónis mesekönyvét.
73.
StevenSan
#72: Hát valószínűleg nem kap mindenki magömlést tőle, mint ahogy bármelyik másiktól sem, csak felsorakoztak itt az emberek, immáron veled együtt, hogy szarozzák a játékot. De ha el is olvastad, amiket írtam és meg is értetted, ami egészen nyilvánvalóan nem történt meg, én nem az mellett érvelek itt, hogy jó a játék, hanem eredetileg Tuco-nak írtam, ha jól emlékszem, hogy ez nem lustaság kérdése volt.

Ez a játék nektek akkor is szar lenne, ha a grafikája és a játékmenete is jobb lenne, mint a Witcher 3-nak. Nézd, nekem sem az életem játéka. Nyugodjon békében, hiszen eddig az év legsikeresebb játéka. Most az, hogy a játék ugye szar, ahogy mindenki mondja, az nem baj, hiszen én vagyok egyedül ebben a galaxisban, akinek azért valamennyire tetszik, hiszen nem kell várnom leárazásra, tök jól fut a gépemen, nem kell várnom magyarításra, csak úgy le is ültem elé játszani és megnéztem.

De ahogy mondtam, ilyen beszédpartnerekkel, akik csak azt hajtogatják, hogy szar, egyáltalán nem érzem magamat kellemetlenül, vagy megszégyenülve. Mondom: a Zelda az szép is meg jó is, a Last Guardian az meg pláne jó és művészet is, a legújabb, soha nem látott játékmechanikákat felsorakoztató Horizon: ZD, ami egyáltalán nem bugos és véletlenül sem gagyik az animációk benne, az is jó. Alapvetően mindegyik játék jó, ez meg szar. Hát ez ilyen egyszerű.

Vagy csak én nem kapok explozív magömlést tőlük és ebbe bele lehetne nyugodni? Szerintem meg abba lehetne beletörődni, hogy ilyen érvekkel, hogy "szar" is alátámasztotok valamit, de nem azt, hogy a játék szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...