Idén végre PC-re is megjelenik a Halo 3?

Link másolása
Az évek során rengeteg pletyka keringett arról, hogy PC-re is megjelenik végül a Halo 3. Most az AMD-nek köszönhetően került újra a középpontba a számítógépes átirat.

Az AMD Koreában tartott egy eseményt, melyen a Ryzen 5-ös CPU-kat reklámozták. Természetesen a játékok is szóba kerültek, az AMD pedig egy rövid videón mutatta be, milyen címek is várhatók majd a jövőben. Így került elő a Halo 3, melyből egy artwork kapott helyet a bemutatóban.

Természetesen ez még nem jelent tutibiztos PC-s kiadást, hiszen az is megeshet, hogy csak rossz képet választottak Halo Wars 2 reklámozásához. Ennek ellenére nem lenne meglepő, a PC-s Halo 3 érkezése: a cím idén ünnepli tizedik szülinapját, és már tavaly óta pletykálnak a felújított kiadásról. A Scorpio-bemutató mellett jól mutatna a Halo 3 Anniversary, onnan pedig már a számítógépes változat sem elképzelhetetlen.

97.
97.
Schwag
#78: Es mindezt 2017-ben! Ezt a legnehezebb megbocsajtani mert mar evekkel ezelott is kitudtak adni kozel hibatlan jatekokat, de valamiert mar ez nehezen jon ossze.
96.
96.
Rezsidémon
Hát ez meg kit erdekel? :D jó jatekot mindenkinek, akinek kimaradt vagy újra akarja jatszani.
91.
91.
Duken
#81: Hagyjad, én már elfogadtam így. Nem tehet róla hogy nincs ízlése, amíg itt heszel ezerrel addig én tolom a Horizonnal meg a Persona 5tel. Nem tudja az Istenadta hogy mirõl marad le. Ezt is a ps4 pron írom, csumizok is vissza, annyi fasza game van hogy nincs idõm faszságokra. További jó idõtöltést Pistának is! Csá! :)
78.
78.
Firsttime
#77: Hát ezt az év legsikeresebb játéka dolgot én sem tudom hova tenni...
Meg ez:
"Horizon: ZD, ami egyáltalán nem bugos és véletlenül sem gagyik az animációk benne"
Hát olyan bugokkal, mint amik az me ben vannak nem is fogsz találkozni. Beragadt animációk, cinematikban támadó élőlények, egymásba logó karakterek, cinematikbol hiányzó karakterek, és a többi és a többi. Ezt az animáció kérdést sem értem. A horizonban az általános animációk, mozgások értsd, embereké, gépeké teljesen jó. Persze az arcanimaciok itt sem uc4 mocap, de ez is sok párbeszéddel járó automata rendszere, ahogy azt már fejtegetedd te is az me mentségére. Nade merfoldkovekkel jobb az me nél még ebben is. A karakterek mozgásáról nem beszélve. Me ben úgy futnak az emberek mintha összeszarták volna maguk és félnek, Nehogy kicsusszon a kaksi a gatyaszarbol. Egyszerűen nevetséges. Meg oké hogy most már sokmindent patcheltek, de egyszerűen nevetséges ahogy ez a játék megjelent. Mondom amúgy Mindezt úgy hogy játszom vele meg próbálok elmelyulni benne. De nehéz. Ja azt még kifelejtettem, hogy nem vagyok idióta, sok játék után mondom ezt, de ez a menürendszer, ez katasztrófa. Bitóra küldeném azt is aki ezt megtervezte. (nem nem a fomenu) A csillagutazas animációt nem lehet elnyomni, ami első pár alkalomra jópofa, ahogy ugrál ide oda a bolygók meg minden között, de igy szazadikra már kényelmetlenül érzem magam tőle. Lövöldözni egész jó benne. Bár az ellenfelek nem fognak kirakni egy rubik kockat az is biztos. A látvány néha igazan pazar, néha meg nagyon nem. Zárt helyeken találni olyan bevilágított részeket, mikor átmegy a fény alatt a karaktered, olyan ronda az arca éppen csak nem kiabál hogy UNLIMITED POOOOOOWEEEEEER meg szórja a villámokat. Horizon messze szebb. És akkor vegyük elő a gepigenyt. Ez is eléggé problémás szerintem. Ha csak azt veszem alapul, hogy ugyanaz a frostbite van alatta mint a bf1 alatt, vagy a battlefront alatt, akkor van itt polirozni még bőven mit. Nagyobb a gepigenye mint ezeknek, de legalabb nem is néz ki olyan jól. Mielött bárki jönne a nagy nyílt terekkel, jelentem a legocsmanyabb framedroppal zárt térben találkoztam, a nexusban . Ami nem nagy tér. Szóval ja...
66.
66.
crytek
Ez volt az http://store.steampowered.com/app/459220/

Halo Wars: Definitive Edition április 20-tól már steam-en is!

50.
50.
adam80
#48: ".Aki konzolon szeret játszani dönthet az exclusive,de ennyi és semmi több."

Ehhez még annyit tennék hozzá,hogy ez is csak nálunk a tanyán érvényesül.Nyugaton nem szerencsétlenkednek ennyire részletesen,ott szépen van 2 vagy 3 konzol is azoknak akik mindennel akarnak játszani,vagy még pc is.
34.
34.
crytek
#31: NHL azt minek ? Hogy megint fogyjon belőle kb 5000 db? Portolást sem hozná vissza nem véletlen törölték anno a pc-s verziók kiadását.
32.
32.
zozo76hun
#31: a 3. resz... azota jott mar par ujabb. majd 10 ev mulva kijon a 4. resz is. :)
31.
31.
Extol
Ennyi év után kijön PC-re egy Halo? Nahát! És még azt mondják, nincsenek csodák. Már csak NHL kéne PC-re
30.
30.
Uborka2
#10 Az a bizonyos e3 az nem az e3 volt nézz utána. Kisfiam..
27.
27.
kopic
#22: addig a sony a 360 játékait portolgatja? :S
Pihenj inkabb te is Emese, jobban jarsz.
25.
25.
hoaw
#24: *Beyond two souls
24.
24.
hoaw
#22: Ezt most komolyan gondolod?
Uncharted remaster, Last of us remaster, God of war 3 remaster, Jak and Daxter remaster, Crash remaster, FF7 remaster, Beyond god and evil remaster, Heavy rain remaster, Yakuza remaster.....
Az előző generációból való portolgatás sokkal inkább a Sony sara.
23.
23.
crytek
#22: A sonynak nincsenek 360 játékai :) Így ne menj holnap locsolni már mos offon vagy :)

A MS egy debilgyűjtőhely azt hiszik hogy pc-n bárki fogja venni ezeket... Store-ban aligha... fogyatékkal élnek ez van. Majd egyszer leesik nekik ,hogy semmi értelme ennek.
22.
22.
Thomasfrill
Nem akarok vitát indítani, de miért van az, hogy amég a sony új exclusive franchiseokat épít addig a sony a 360 játékait portolgatja? :S
20.
20.
dcba
#19: Nekem minden softwarem legalis, semmit nem torrentezek le a Windows 8.1ert en anno 120 fontot fizettem ki es mondhatom, teljes szivembol gyulolom a Store-t mert egy undorito igenytelen semmi az egesz, ahol egy filler nem sok annyit nem koltenek el. Nezd meg a Steam-et mennyivel osszeszedetebb, egy igazi normalis szolgaltatas ahol isten tudja hany ezer fontom van mar elkoltve, mig a Store egy hanyag ocska vacak es itt nem er azzal jonni, h de a Steamnek evek elonye van, mivel pont azzal, h a Steam ki lett dolgozva es piacon van megannyi eve, a tobbi kapzsi szemet kiadonak akik maguk is megakarjak lovagolni a Digitalis Store sikeret legalabb probalnanak hasonlo minoseget produkalni, de nem mindegyik csinal egy igenytelen UI-t egy nagy purchase gombot a jatek melle es nekik ez a szolgaltatas.

A vicces az, h egyedul az EA probalkozik azzal, h valamelyest ertelmes alternativat kinaljon a Steam mellett, mig a Store es a Uplay a PCs platform rakfeneji es en pl szemely szerint megtagadom mind2on a vasarlast.
19.
19.
GAMEROD
Nem értem mi bajotok a store-al, valószínűleg az, hogy nem eredeti a windózotok.
18.
18.
crytek
Az a 10-15 ember aki pc-n storeozik biztos örül neki
17.
17.
hoaw
#16: Köszönöm. Végre valaki.
16.
16.
GAMEROD
Annyi ostobaságot hordtok itt össze. Elhihetitek hogy rajtatok kívül senkit nem izgat más fejlett országban hogy XBox-on kívül mire jelenik meg még a játék. A Sony-nak azért van szüksége exkluzívokra mert már csak a Playstation tartja őket életben, ezért rá kell szedni az amerikait hogy abból is vegyen egyet.
14.
14.
Gykrizsi
#12: Ja, kicsit le is izzadtam, de tényleg megyek, mert már tombol a tömeg ;)
12.
12.
imchristailor
#9: Ezaz Maximus, mond meg neki milyen gyenge, mielott visszamesz az arenaba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...