Európában terjeszkedik a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 19.
  • Biznisz
Két új fejlesztőcsapattal bővíti európai stúdióhálózatát a Ubisoft. Mindkét brigád a cég AAA-s sorozatain fog dolgozni, azonban a bejelentésből nem tudtunk meg konkrétumokat a fejlesztésekről.

Két új stúdiót nyit Európában a Ubisoft, az egyiket Bordeaux-ban, a másikat pedig Berlinben. A kiadó most intenzív toborzásba kezd, a következő egy évben száz főt venne fel a fejlesztőcsapatokhoz.

A bordeaux-i brigád a Ubisoft Franciaországban készülő címeinél segít majd be, ilyen például a Just Dance, a Steep és a Ghost Recon: Wildlands is. A berlini csapat viszont a Blue Byte alá tagozódik be, a mainzi és a düsseldorfi stúdiók mellé.

A németek foglalkoznak többek között a The Settlers- és az Anno-sorozatokkal is, és állítólag a berlini srácokat már rá is állították egy még be nem jelentett projektre, ami a Ubisoft egyik jól ismert frencsájzának új felvonása. Vajon mi lehet az?

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
25.
Fontos 96
#22: Mondom én hogy igénytelenek vagytok. R6 hitreg és client-server desync gondok tényleg 10/10 IGN az már csak vicc hogy a fejlesztőknek másfél évvela megjelenés után még mindig nem sikerült rendbe hozni, és ahogy orvosolnak egy hibát, másik 8 kerül a játékba. Miért is várnál egy multi only játéktól működő multit. A peer to peeres For Honoros baromsággal meg ne röhögtessél, azt hittem hogy erre már 2009 ben rájöttünk hogy a P2Pnek kompetitív multiban nincs mit keresnie. Division egy monoton unalmas shooter, ahol az ellenfelek csak nyelik az ólmot, a PVPben az számít kinek van faszább felszerelése nem az hogy ki a jobb játékos, egyetlen jó dolog abban a játékban a Survival mód, ami meg fizetős DLC.
#23: Ha nem tudsz érvelni személyeskedni még mindig lehet nemde?
23.
ilovenancythompson
#9: aki prolinak születik az az is marad?
remélem nem.
A Division se nevezném éppen szar jatéknak.
Nem tudom te melyik vödörben élsz,de gyanítom tescós logó van rajta.
22.
Machiavelli
#9: Ez azért kicsit erős kijelentés nem gondolod. Azóta azért jött egy Rainbow Six Siege és egy For Honor.
21.
kindzsal
#20: Telorol ment, remelem ertheto.
20.
kindzsal
Mindennel lehet szidni az ubit, de naluk minden evben jon uj ip es nem csak folytatasokban gondolkodnak. Indie piacon is vannak jo jatekaik. Nezz megvegy activisionblozzard vagy ea mit csinal ezzel szemben. A nagy kiadok kozul a ubi messze a leg szinesebb.
18.
qwaeszrdxt
#6: Még a Parasite Eve-el vagyok így, bár az nem ubi, hanem square de ezeket kellene remasterelni,nem az egy-két éves játékokat. Bár a mai csírák az elsõ felvonásig sem jutnának. Igaz még 98'ban a homokozóban ültek én meg lassan leszereltem.:D
17.
qwaeszrdxt
#6: Húú az de jó lenne!!!;) Bár a legtöbben nem is ismerik.
12.
Schwag
Ac4 bf4 ota nem adtak ki jo jatekot? Szerintem ti azota internet kozelebe se voltatok :'D Nagyon elvagytok tevedve... de meg az a szerencse hogy nem ti dontitek el mi a jo jatek csak egy velemeny a sok kozul.
11.
DON GONDOCS
#9: Ac4 és BF4 XD kicsit túlértékeled, messze van az a jótól.
10.
kopic
#9: +1

Amúgy: PoP-t KÖTSÖGÖK !
9.
Fontos 96
#8: Az igénytelen embereknek biztos. AC4BF óta nem adtak ki jó játékot.
8.
ilovenancythompson
#1: nem értem az állandó ubi fikázást.
sokkal szarabb lenne nélkülük a játékfelhozatal és az egész ipar.
7.
dante92
Splinter Cell vagy Prince of Persia. Előbbinek nagyon örülnék
5.
RangerFox
#4: Jaaaaaa Beyond Good & Evil. Csak még sose láttam így rövidítve :D
3.
Firsttime
Most már jó ideje hallgatnak, gondolom e3 on mutatják be az új assassinst. Kíváncsi vagyok jó irányba terelték e a játékot.
1.
mdani0209
tok mindegy mi lesz a kovetkezo ugyis bugos lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...