Európában terjeszkedik a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 19.
  • Biznisz
Link másolása
Két új fejlesztőcsapattal bővíti európai stúdióhálózatát a Ubisoft. Mindkét brigád a cég AAA-s sorozatain fog dolgozni, azonban a bejelentésből nem tudtunk meg konkrétumokat a fejlesztésekről.

Két új stúdiót nyit Európában a Ubisoft, az egyiket Bordeaux-ban, a másikat pedig Berlinben. A kiadó most intenzív toborzásba kezd, a következő egy évben száz főt venne fel a fejlesztőcsapatokhoz.

A bordeaux-i brigád a Ubisoft Franciaországban készülő címeinél segít majd be, ilyen például a Just Dance, a Steep és a Ghost Recon: Wildlands is. A berlini csapat viszont a Blue Byte alá tagozódik be, a mainzi és a düsseldorfi stúdiók mellé.

A németek foglalkoznak többek között a The Settlers- és az Anno-sorozatokkal is, és állítólag a berlini srácokat már rá is állították egy még be nem jelentett projektre, ami a Ubisoft egyik jól ismert frencsájzának új felvonása. Vajon mi lehet az?

18.
18.
qwaeszrdxt
#6: Még a Parasite Eve-el vagyok így, bár az nem ubi, hanem square de ezeket kellene remasterelni,nem az egy-két éves játékokat. Bár a mai csírák az elsõ felvonásig sem jutnának. Igaz még 98'ban a homokozóban ültek én meg lassan leszereltem.:D
17.
17.
qwaeszrdxt
#6: Húú az de jó lenne!!!;) Bár a legtöbben nem is ismerik.
12.
12.
Schwag
Ac4 bf4 ota nem adtak ki jo jatekot? Szerintem ti azota internet kozelebe se voltatok :'D Nagyon elvagytok tevedve... de meg az a szerencse hogy nem ti dontitek el mi a jo jatek csak egy velemeny a sok kozul.
8.
8.
ilovenancythompson
#1: nem értem az állandó ubi fikázást.
sokkal szarabb lenne nélkülük a játékfelhozatal és az egész ipar.
7.
7.
dante92
Splinter Cell vagy Prince of Persia. Előbbinek nagyon örülnék
5.
5.
RangerFox
#4: Jaaaaaa Beyond Good & Evil. Csak még sose láttam így rövidítve :D
3.
3.
Firsttime
Most már jó ideje hallgatnak, gondolom e3 on mutatják be az új assassinst. Kíváncsi vagyok jó irányba terelték e a játékot.
1.
1.
mdani0209
tok mindegy mi lesz a kovetkezo ugyis bugos lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...