Dawn of War III - hasznos tanácsok a multihoz

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 20.
  • Videó
Holnap veszi kezdetét a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozat harmadik felvonásának publikus multiplayer bétája, ezért a Relic úgy látta, érdemes lehet hasznos tanácsokkal ellátni a rajongókat.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, holnap veszi kezdetét a nyilvános Dawn of War III-multiplayer bétateszt, ami a hétvégéig részletes betekintést ad majd a játék egyik legfontosabb porciója. A bétában ráadásul mindhárom frakcióval, így az űrgárdistákkal, az orkokkal és az eldákkal is megmérettethetünk.

A készítők pedig úgy gondolták, hogy a közelgő béta alkalmából bemutatják, mi mindenre is lehet majd számítani. A 40 perces felvétel alatt a játék rendezője és vezető dizájnere, Philippe Boulle és Carolina Mastretta mutatnak be egy teljes összecsapást, miközben rengeteg hasznos tanáccsal is szolgálnak az újonnan érkezőknek és a veteránoknak egyaránt.

A teljes játék április 27-én érkezik, kizárólag PC-re.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...