Befutott a Kingsman: The Golden Circle előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A múlt heti teasert követően megérkezett a Kingsman: The Golden Circle első előzetese. A folytatáshoz is komplett sztárgárdát rántottak össze a készítők, a trailerben fel is sorakozik mindenki becsülettel.

A Kingsman: The Golden Circle szeptember 22-én kerül mozikba. Taron Egerton mellett Colin Firth és Mark Strong is visszatér, mellettük pedig feltűnik majd a vásznon Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges és Julianne Moore is. De beszéljen helyettünk a trailer:

8.
8.
Rakottkrumpli
Gyűlölöm az akciófilmeket, mert komolytalan baromság az összes, mégis fullba komolyan gondolják őket. A kingsmant imádtam, mert nem vette magát komolyan. Pluszban kurva jó akciójelenetekkel volt tele és nem annyi volt, hogy minden felrobban, mint amit manapság tudnak nyújtani ezek az akció filmek. Én várom a folytatást!
7.
7.
Drazhar
A templomos jelenet miatt már megérte az egész első film. De egyébként persze attól függetlenül is egy jó darab volt!
6.
6.
Szerintem is egy nagyon jó, ráadásul bevállalós film volt, ami helyenként mert nagyon hülye is lenni (ahogy az elején kettévágták a faszit például). Az operatőri munka meg tanítani való.

Úgyhogy én várom ezt is. Bár picit tartok attól, hogy nem ér fel az elsőhöz, Vaughn eddig még nem nyúlt mellé.
5.
5.
Matt8888
Szerintem is jó volt az előző. Akció amit a cím is sejtet. Se több se kevesebb.
4.
4.
Yanez
#2: Valóban jó film volt. Azt pl nem mondanám, hogy történelmet írt, de rohadt hangulatos volt, és nem az a "csak egyszer nézős" fajta. Várom a folytatást!
3.
3.
Onion
Előző része, nem volt nagy szám. Remélem ez a folytatás jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...