HWSW: Újabb pénzkeresési lehetőség a Twitchen

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 25.
  • Hír
Link másolása
Eddig csak a Twitch-partnerprogram résztvevői juthattak bevételekhez, hamarosan viszont elindul az Affiliate Program, ami már minden rendszeresen tartalmat közvetítő és állandó nézőszámmal rendelkező streamernek szól.

Bejelentette a Twitch az Affiliate Program elindulását azok számára, akik nem részei partnerprogramnak, de már elkezdenének komolyabban a videostreamek készítésével foglalkozni, és a bevételek segítségével építeni a közösségüket. Az Amazonhoz tartozó videós portál abból a problémából indult ki, hogy sokan teljes munkaidőben dolgoznak a játékközvetítések mellett, és így nem tudnak megfelelően növekedni. Márpedig a platformnak az az érdeke, hogy minél több népszerű streamer legyen, akik nagy közösséget, vagyis sok felhasználót vonzanak a csatornájukra.

A feltörekvő videósokat főleg azzal segítené az Affiliate Program, hogy hozzájuthatnak a Cheering Bits ikonokból befolyó összegekhez, amelyekkel a rajongók kiemelhetik az üzeneteiket, és közben támogathatják a kedvenc játékosaikat - akiknek nagyjából minden Bit után 1 cent a részesedésük. Önmagában ez talán kevésnek tűnik, de már több mint egymilliárd ilyen elemet osztottak ki az üzenetküldők a cheering rendszer tavaly nyári indulása óta a TechCrunch értesülései szerint. A népszerűségét mutatja, hogy a konkurens YouTube Gamingnek is megtetszett a szolgáltatás, és Super Chat néven beépítette a saját rendszerébe.

Ha érdekelnek a további részletek, olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

4.
4.
latis666
Addig üzletesedik a netes video szolgáltatás hogy végül megjelenik majd a torrenteken, a reklám és felugró üzenetek nélküli változat és elkezdődik a sírás hogy "ha nem a csatornámon nézitek az anyagomat nem kapok utána pénzt és megszűnik". Na mindegy csak eszembe jutott.
3.
3.
s4jtqkac
Valahol azt olvaatam, hogy ezt a cheering ötletet jóformán egy az egyben a khm.. Nagykorú webcamos csajoktól szedték. Van ebben valami?
2.
2.
s4jtqkac
1.
1.
ollie92
Hát ez kurva kevés :D Akinek a streamelés mellett doglozni kell, az általában azért dolgozik, mert kell a megélhetéshez. Ezzel a szemenszúrt centel nem lesznek gazdagabbak, de legalább hetente lemehetnek egy sörre. Mondjuk van pár magyar streamer, aki elég zsíros tippeket kap a közvetítések alatt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...