Még egy napig ingyenes a The Witcher

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 26.
  • Akció
Link másolása
Az Ars Technica magazin üzemeltetője és a GOG.com partnerségének köszönhetően 48 óráig csaphatunk le a The Witcher: Enhanced Edition egy ingyenes példányára. Nem árt sietni, ha Ríviai Geralt első kalandjára vágysz!

Az Ars Technica és a GOG.com összeborulásának hála most 48 óráig ingyen lecsaphatunk a The Witcher: Enhanced Edition DRM-mentes változatára. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz az Ars Technica oldalára, majd a megfelelő keretbe beírsz egy érvényes email-címet, amire később elküldik neked a kódot, amit a GOG-on válthatsz be.

Az ajánlat még egy napig érvényes, így nem árt sietni - a The Witcher: Enhanced Edition egyébként majdnem 10 eurót kóstál. Azok is jól járnak, akik a maces változatot részesítik előnyben.

Ríviai Geralt első kalandja eredetileg 2007 őszén jelent meg, ám a CD Projekt RED később piacra dobta a továbbfejlesztett változatot - ezt kapjuk meg most. Az anyagot magyar felirattal is ellátták.

Nem ez lesz az egyetlen akció az Ars Technicánál, az ígéretek szerint hamarosan még több klasszikus cím üti az olvasók markát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...