Itt vannak a PlayStation Plus májusi ajándékai

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 26.
  • Akció
Link másolása
A Gold-előfizetőknek járó májusi játékok után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetők számára kínált címekről. Lesz köztük Alienation és Tales from the Borderlands is.

A PlayStation Plus-előfizetők hamarosan izzíthatják készülékeiket, hiszen a Sony hivatalosan is megerősítette, mely játékok lesznek elérhetőek a májusi akció keretein belül.

PlayStation 4-en az Alienationt és a Tales from the Borderlands párosát lehet majd bezsebelni, míg PlayStation 3-on a Blood Knights és a Port Royale 3: Pirates and Merchants duója, PlayStation Vitán pedig a Laser Disco Defenders és a Type: Rider lesz letölthető május 2-től.

7.
7.
Milyen ajándékról beszéltek már megint? Havi előfizetési díjért cserébe bármit kapsz, az nem ajándék, hanem szolgáltatás, termékvásárlás.
6.
6.
Skygameboy
De ez a cím már megint mi ?? Amiért pénzt adsz az nem ajándék !! Még ha nem is drága akkor is pénzbe kerül .
3.
3.
MikelGun82
Alienationnal szemezek már egy ideje... most jól jön :D
2.
2.
Yanez
Asszem az egyetlen Telltale-féle game ami eddig kimaradt, úgyhogy ennek nagyon örülök! Alienation viszont nem az én világom, de hej, nem csak nekem kell megfelelni! :)
1.
1.
DarkLord
Na elég jó pakk, bár sajnos a Tales-t már végignyomtam így az nekem már nem kell, de baromi jól sikerült és jól megcsinálták, míg ez az Alien-es cucc meg eléggé érdekel és tetszik is, szóval nekem most kb. jó hónap ez .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...