Meglepetés: bemutatkozott a New Nintendo 2DS XL

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 28.
  • Bejelentés
Váratlan hardverbejelentéssel rukkolt elő a Nintendo, a New Nintendo 2DS XL árban és funkcionalitásban is a Nintendo 2DS és a New Nintendo 3DS XL közé ékelődik be. Július végén érkezik, méghozzá két új játék társaságában.

A pénzügyi beszámolója után váratlan hardverbejelentést ejtett meg a Nintendo, ahogy a cég mondja, a kézikonzolok melletti elköteleződésüket szeretnék bizonyítani a New Nintendo 2DS XL érkezésével. Ahogy a konzol neve sejteti, a kicsike a 2DS és a New 3DS XL szerelemgyereke lesz, ez az árán és a funkcionalitásán is érezhető.

A New 2DS XL a New 3DS XL-ével azonos kijelzőmérettel és teljesítménnyel operál, emellett NFC-vevő is került bele, így az Amiibo-támogatásnak sincs akadálya. A 3DS-es alapokra építkező dizájn viszont a fekete-türkiz, illetve fehér-narancs festésen túl is változott egy picit, és természetesen az az első számú különbség a nagytestvérhez képest, hogy a New 2DS XL nem képes 3D-s megjelenítésre. (A jegyzőkönyv kedvéért: ennek ellenére a 2DS-en is játszhatunk 3DS-es játékokkal.)

Nem elhanyagolható információ továbbá, hogy a New 2DS XL töltővel és egy 4 GB-os microSDHC-kártyával együtt érkezik majd.


A New 2DS XL 150 dolláros árcédulával kerül boltokba, ez július 28-án esedékes. Aznap érkezik majd két új játék is a Nintendo kézikonzolos kínálatába: a Hey! Pikmin mellett a Miitopia is ekkor várható.

Köszi, Link21!

Idén sem konferenciázik a Nintendo

A Nintendo megerősítette, hogy az idei E3-on sem tart majd olyan sajtókonferenciát, mint a Sony vagy a Microsoft. A kiotóiak később számolnak be az expós terveikről, azonban valószínűleg nem lövünk túlzottan mellé, ha arra tippelünk, a fontosabb bejelentéseket most is egy Nintendo Direct keretei között zavarja majd le a cég.
25.
Yanez
Tudna valaki írni egy listát a konzolra készült platformerekről, mint pl DK, Mario, stb. Szeretném tudni kb hány darab van belőlük, és melyek azok. Előre is köszönöm!
24.
Kinek mi a kedvenc játéka erre a gépre? Ezt még lehet bevállalnám, ha találnék rá jó címeket. Ahogy elnézem ezt nem hanyagolják úgy, mint a sony a vitat.
22.
delphijos
#19: Ezt a részt én sem értem.
20.
NemecsekErno
Nekem csak egy kérdésem lenne; az új Zelda lesz rá?
16.
delphijos
Jól néz ki, kell egy ilyen. :)
15.
Gykrizsi
#14: Ez még akkor is durva!
14.
dcba
9.
dcba
#7: Mert eddig nem volt valasztas, a new 3ds volt es kesz. Es irtad, h azert nem kellett mert nem tetszett a 3d benne!

Abban sztem egyetertunk, h a regi 2ds dizajnja valami undorito volt, ez a gep pont azert jo mert osszecsukhato es zsebrevaghato!
7.
Yanez
#4: No igen, de minek fizessek plusz pénzt egy olyan funkcióért, ami hidegen hagy?
4.
dcba
#3: Azt ugye tudod, h a 3D kikapcsolhato egy pillanat alatt barmelyik 3DS-en, ellenben nehany jatek egyszeruen csodasan nez ki a 3Dvel es a New 3DSen nem zullik szet a kep ha holjatekban ki mer lengeni a fejed, mivel a kamera figyeli a fejed es igyekszik radfokuszalni.

A Street Fighter, a Mario 3D Land es a Monster Hunter valami oruletesen nez ki 3Dben, igaz huzamosabb ideig en sem tudok vele igy jatszani, de poennak nagyon jo es mint irtam kikapcsolhato.

Ez a new 2ds meg nem sokkal olcsobb mint a 3ds, igy sztem nem igen eri meg az arat!
3.
Yanez
Hú de szimpi! Főleg, hogy a 3DS-ben engem pont a 3D taszított. Erre lehet lecsapok! Remélem bármilyen microSD kártya jó bele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...