Már 30 millió játékosa van az Overwatchnak

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 29.
  • Hír
Az Overwatch regisztrált felhasználóinak száma már átlépte a 30 milliót - tudtuk meg a Blizzard Entertainment legújabb helyzetjelentéséből. Havonta átlagosan 2,2 millió új játékossal bővül a shooter.

Meredeken ível felfelé az Overwatch felhasználóinak száma. A regisztrált játékosok bázisa már átlépte a 30 milliót, jelentette be tegnap a Blizzard. A mérföldkő eléréséhez 11 hónapra volt szüksége a shooternek, érdekesség, hogy a megjelenés hetében több mint 7 millió ember játszott vele.

Tavaly augusztusban még 15 regisztrált felhasználója volt a játéknak, októberben ez a szám 20 millióra ugrott. A legutóbbi mérföldkövet januárban érte el az FPS, akkor 25 millió játékossal számolt az irvine-i csapat.

Ez azt jelenti, hogy havonta átlagosan 2,2 millió felhasználóval bővül a szám, ami persze nem az aktív játékosokra vonatkozik, de ettől még ne legyenek kétségeink: rengetegen játszanak az Overwatch-csal.

Az aktuális event, az Uprising még május 2-ig tart, melynek során kipróbálhatjuk az új kooperatív Brawl módot, illetve új skinek, emotikonok és sprayek ütik a markunkat a loot boxok kinyitása után. A készítők továbbra is friss tartalmakban gondolkodnak, jelenleg három új pálya készül náluk.

31.
markoci555
Ingyenben próbáltam, nagyon jó játék, de ennyi pénzt nem adok ki érte, tf2 bőven elég, ingyen van.
De a regisztrált játékost ki nem sz*rja le, az aktívat mutassátok!
19.
KőbányaKispest
Aki szarozza, annak mondanám, hogy tavalyi év játéka.

És álltalában az ilyen játékok elég megosztóak. Nekem túl gyors. Volt free weekend, két nap folyamatosan nyomtam. Vagy levagyok maradva, vagy nem tudom, de kurva gyors minden. Ezt ha vki nem szokja meg, akkor katyvasz az egész és elrontja az élményt. Ez ilyen bicikli.
17.
Firsttime
#12: Ez egy competitivre kihegyezett játék. Itt nem bohóckodni kell, hanem csapatban játszani. Az hogy bena vagy vagy nem érted, nem azt jelenti, hogy a játék szar. Ilyen hülye dumakkal meg nem kell védekezni, hogy csak élvezetből játszom. A száz óra meg tf ben semmi. Akik ezer felett járnak megesznek reggelire. Like i said.
You know nothing John Snow....
16.
giga321
Én a Hearthstonenal toltam 1 vagy 2 évig ami Blizzard játék és most az Overrel tolom már majdnem megjelenés óta. Nekem nagyon tetszik és imádok vele játszani, de van úgy hogy nagyon szarul megy hirtelen és semmi nem jön össze és 10 meccsből 10et vesztek és a pikolba kívánom az egészet. Aztán eltelik 1 hét és már szinte pangok, hogy tolhassam és egyből végig play of the game vagyok annyira jól megy.
Ps4en tolom és 4-5 karakternél többel nagyon nem is szoktam játszani. Vannak tipikus pcs karakterek szerintem akikkel ott sokkal jobban tudnék játszani mint kontrollerrel. Pl: widowmaker, ana, genji, hanzo, mcree.

Kontrollerrel nem is értem azokat akik genjivel play of the gamek vagy widowmakerrel. Kontrollerrel rohadt szar célozni sniperrel. Aztán lehet hogy csak én vagyok űberbéna.
12.
TheFlash
#10: én tudod miért játszok? Élvezetből. Magyarán qrvára nem érdekel, hogy jó vagyok vagy nem, ha olyanom van heavyként előretörök és befoglalok mindent, ha olyanom kémmel szúrkálom a snipereket a bázison, vagy demoval kempelek stb... éééérted, játék... az overwatchban meg még a kasztok is korlátozva vannak, annyira rákényszerít az egész arra hogy cs szinten kelljen játszani egy ilyen komolytalan játékkal ...

A TF legalább szórakoztató, és 100 óra játék igenis bőven elég. Habár lehet jóval több, az Orange box megjelenési napján én már megvettem, és csak utána jópár évvel kezdte el számolni a Steam a játékórát.
10.
Firsttime
#8: Tf ben van 9 kaszt, itt meg huszon feletti hős. Mind egyedi, és folyamatosan balanszolt. Te nagy Májer lehetsz, hogy neked 100 óra elég volt tf ben , hogy semmi újat ne mutasson, nekem a tízszerese van, és demon meg soldieren kívül nem vagyok eredményes. Szóval van itt még új amit tanulni kell. Tíz óra játék után meg ravagni az overwatchra , hogy szar, nettó idiotizmus.
You know nothing John Snow...
9.
Mufika
#8: Annyi helyen beléd lehetne kötni hogy az hétszentség...De inkább felfogom erősen szubjektív véleménynek..
8.
TheFlash
#6: szerintem már kb 10 órám van benne, simán lelövök akárkit, nem kell nagy skill ide ... de még is szhar szerintem. Senki nem rak le teleportot, örökké futni kell és mivel nincs sprint mire odaérsz már elfoglaltak mindent, és a teleportot nem az a Trojborn vagy ki rak le, hanem valami varázslóbige, míg a TF2be ott az engi, aki lerak sentryt, teleportot meg dispensert és így a többieket támogatja. 100 óra után már a TF2 sem ad semmi újat nekem, de még mindig sokkal előbb tolnám azt mint az Overszart.

Meg nekem az is rohadtul nem tetszik hogy 1, nincs szerverkereső 2, 5 percesek a meccsek ...
6.
azureknight0715
Hát nekem sem jött be. Aztán elkezdtem erőltetni ,egyre jobban azt vettem észre hogy egyre jobb vagyok benne,egyre izgalmasabbá vált, aztán mostmár imádom és megértem hogy mért szeretik ennyire. Tom hogy sok ember nem tudja ezt a rajongást felfogni de kikell probálni és egy jó 1-2 hétig nyomatni aztán kiderül. Időt kell adni neki mint pl egy dark souls játéknál.
4.
RoyalA
Nem értem mire ez a nagy rajongás. Nekem szintén abszolút nulla. Semmi nincsen benne ami megfogna és arra késztetne, hogy megvegyem. Egyik karakterrel sem tudok azonosúlni. Mesebeli lények a mese világában... na ezt ne. Én szintén a TF2-vel tolom.
2.
TheFlash
szar érzés egyedül lenni a világban akinek abszolút meh ez a játék :DDD Sőt, a TF2 még most is mérföldekkel jobb, szerintem, de hát 1 vs. x
1.
lesik20
De nekem még mindig percekbe tellik match-et találni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...