A jövő héten jön az NBA Playgrounds

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét múlva landol a digitális boltokban a Saber Interactive könnyed kosárlabdás játéka, az NBA Playgrounds. Ha már nincs új NBA Jam, ez is bőven megteszi a műfaj rajongóinak.

Nagyfejű kosarasokkal jó móka pattogtatni a grundon. Az ízig-vérig arcade kosárlabdás anyagot a Saber Interactive rakja össze, az összes NBA-csapat helyet kapott benne, játékosaink folyamatosan fejlődnek, ráadásul ha a brigádunk pontszáma elég magas, megforgathatjuk a szerencsekereket, ami után különböző rövidtávú bónuszok járnak. 

Az NBA Playgroundsot szólóban, online vagy helyi multiplayerben is játszhatjuk, és ha ez nem lenne elég, a fejlesztők egy kártyarendszerrel is megbolondították a játékmenetet.

A készítők szerint az anyag május 9-én érkezik digitálisan PC-re, Xbox One-ra és PS4-re 19,99 dolláros áron. Lesz Nintendo Switch-verzió is, ami szintén befut még ebben a hónapban. 

1.
1.
DarkLord
Néztem róla hosszabb videót a játékmenetről és nem rossz azt kell mondanom, ami viszont nem tetszik benne az a kommentár ... baromi unalmas és monoton végig. Nincs semmi boooshakalaka meg társai, mint a régiben. De azért jó móka lesz ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...