Frissítve: Kiszivárgott képen az új Assassin's Creed

Link másolása
Egy ideje már beszédtéma az új Assassin's Creed-játék, mely a hírek szerint az ókori Egyiptomban fog játszódni. Most a WWG-nek hála futottak be újabb pletykák - állítólag Origins lesz az új epizód alcíme.

Nem titkolja túl jól az új Assassin's Creed-játékot a Ubisoft: többször is volt már szivárgás a címmel kapcsolatban, melyet eddig Assassin's Creed: Empire néven emlegettünk. A WWG értesülései szerint azonban a játék végső alcíme Origins lesz, és az idei E3-on jelenti be a Ubisoft.

Az oldal forrása azt is megerősítette, hogy az új epizód az ókori Egyiptomban fog játszódni. A játékban két főszereplő lesz - egy férfi és egy nő -, akiket a Skyrimhez hasonló fejlődési rendszeren keresztül fejleszthetünk majd. Az új Assassin's Creed világa óriási, az eddigi legnagyobb, melyet a játékosok ezúttal sokkal szabadabban járhatnak be. Állítólag visszatérnek majd a tengeri ütközetek is, és egészen görög szigetekig hajózhatunk el.

A forrás szerint a megjelenés még idén várható.

Update! Közben felbukkant egy újabb fotó, amelyen jól látható, hogy tényleg lehetőségünk lesz átszelni a tengereket.

Update #2! Az általában megbízható Eurogamer három különböző forrásból is megerősítette a fenti információkat, és a kép is valódi szerinte. 

45.
45.
latis666
Nekem teljesen várós. Viszont a hajós rész említésénél kicsit kirázott a hideg. Amennyire élveztem az első pár óra hajózást annyira megutáltam mikor egy rosszul felszerelt hajóval megkezdtem a küldetést ami ettől lehetetlen lett teljesíteni viszont nem lehetett feladni sem. Sok sok próba után sem ment. Így végül ez lett az egyetlen AC amit nem játszottam végig. Melyik is volt? Azt hiszem az AC Rogue.
44.
44.
ollie92
Már várom az első gameplayt ultrán.
Unity és a Syndicate is nagyon elkéri a magáét PC-n.
60FPS+ ULTRA max AA kell egy 1080, 1080Ti
42.
42.
GODL1KE
lehetne simán Origin is és akkor perelhetné az Ea :D
38.
38.
Rezsidémon
#34: Szólni kéne a 160 embert foglalkoztató stúdióknak, hogy hülyék :D Ahelyett, hogy elolvasnák ezeket a kommenteket és 3 emberrel folytatnák inkabb :D
36.
36.
ilovenancythompson
ez még egy új POP is lehet, vagy Prince of Egypt, kedves koala testvéreim.
35.
35.
Aanash
#26: Lehet hogy még nem assassin.
Plusz más helyszín, más eszközök, más hagyományok.
34.
34.
cyberstaker
#15, #32: Valamennyi igazság van benne, de hogy a programnyelvek könnyűek és áttekinthetőek lennének? :D C ben és C++ ban írják még mai napig a játékokat ami pont nem arról híres hogy könnyű és áttekinthető. Abban igazad van, hogy sokkal felhasználó barátabb, és vizuálisabb programok állnak rendelkezésre, de attól még nem feltétlenül könnyebb megcsinálni egy játékot. Az meg hogy azt látod hogy 1 millióbol egy ember mit rak össze otthon(aztán feltölti youtubra), az nem jelenti azt, hogy baromi könnyű megcsinálni. Léteznek nyílt forráskódok. Attól, hogy az illető rádob a játék objektumaira egy HD textúrát, attól még nem lesz remake.
32.
32.
RangerFox
#15: te nem tudod miket beszélsz :D
31.
31.
PaprikaJancsi
AC IV és az AC Syndicate után elkezdett érdekelni a széria, várom, hogy milyen lesz.
30.
30.
KőbányaKispest
Az AC3 kijátszásával megfogadtam, soha többet hozzá nem nyúlok ehhez a szériához. Olyan szinten szar az egész, a szereplőktől kezdve a bughalmaz fosig, hogy értelmetlen csak belekezdeni is bármelyikbe is, mert inkább felmászok egy fára kint valahol az utcán, annak több értelme van.
29.
29.
Teljesen mindegy hol játszódik, szar lesz.
25.
25.
Neo1989
Igazából E3-ra tudunk majd meg többet.
23.
23.
Blueberry
Ez a karakter még kevésbé fekszik,mint ezio a "köpenyével",minek az a pajzs a hátára?
22.
22.
Mortis
dejó, az új képen is követő-misszió van, ami a korábbi részek legutáltabb küldetésfajtája: öröm látni, hogy az Ubi hallgat a rajongóira.
amúgy nagyon tetszik a kép, borzasztó hangulatosnak tűnik.
18.
18.
Hát.. a két, váltható, de egyenértékű főhős szerintem egyszer elég volt. Jó újdonság volt, meg engem Jacob sem irritált (talán csak egy picit), de azt nem szeretném, hogy mostantól minden rész ilyen legyen.

A korábbi pletykák, miszerint alkotnak egy új szereplőt, aki trilógiát kap, és minden részben máshova utazik, vagy a másik, miszerint a főhős egy csöndes, sztoikus alak, és az egész játékmenetet a Witcher inspirálta, jobban bejöttek. Előbbi az Ezio-trilógia kalandjait idézné, utóbbi esetben pedig, ha igazi RPG-t csinálnak belőle, valóban újraírná az AC-formulát, még akkor is, ha már a Unity óta kóstolgatják a dolgot.

Erre a pletykára alapozva pedig, az új rész egyszerűen még jobb, még nagyobb lesz, tippre a Syndicate-re hajazó, de annál kidolgozottabb fejlesztésekkel, két főhőssel, hajózással (ami azért az új engine alatt biztos durván fog kinézni). Szóval röviden a sorozat újragondolása helyett csupán egy újabb AC a sorban, ami sokat ad a korábban működő elemekre, és plusz egy évük volt tökéletesre csiszolni. De hát én leszek a legboldogabb, ha tévedek. Majd kiderül.

Az assassin-templar ellenállás pedig nem nagyon lesz jelen, legalábbis nem olyan szinten, mint az eddigi játékokban, a címből adódóan a történet épp az egész kialakulásával fog foglalkozni.
17.
17.
patka21991
#16: Vagy ha beköszönnek a rómaiak, akkor lehet ők lesznek a "templomosok". Menő lenne, kedvenc küldetésem a Brotherhoodból a Collosseumos, római kort idéző misszió.
16.
16.
patka21991
A templomosok és asszasszinok eszméi mindig léteztek. Gondolom a Ptolemaiosz dinasztia épp aktuális uralkodója képviseli a templomos értékrendet.
A hajózós részre kíváncsi leszek. Ágyúk helyett íjászok? Mortár helyett katapult?
Ha egyiptom, akár a rómaiak is beköszönhetnek a légióikkal.
15.
15.
GAMEROD
#14: Pont régebben volt nagyobb meló a játékkészítés. Ma már annyira könnyűek és áttekinthetőek a programnyelvek, az engine-k és grafikai programok hogy egy pillanat alatt jó dolgokat lehet összehozni, és akár 1 ember megcsinálja otthon a régebbi nagyobb címek remake-jét 300 helyett. A nyílt világ részletes kidolgozása és adott esetben a sok szöveg szinkronja tényleg nagy meló de maga a játék nem, főleg ha azokat telerakják copy/paste küldetésekkel.
14.
14.
Firsttime
#11: Azért a regi időkhöz képest egy mai nagyobb cim elkészítésére jóval több meló. Szerintem inkább ezért van kevesebb játék. Nagyobb játék. Mert indie az van ám fosásig, Dehát azoknak nagyrésze olyan is.
13.
13.
GAMEROD
#12: Így van. Semmi új ötlet, csak egymás klónjai, folytatásai jönnek folyamatosan. Éveket kell várni egy értelmesebb címre. Mind egy kaptafára épül arról nem beszélve hogy dugig vannak hibákkal. Nem nagyon láttam mostanában olyan megjelenést amit ne kísért volna botrány.
12.
12.
Őrnagy
#11: Pang a játékpiac? Jééé...
11.
11.
GAMEROD
Ezért pang a játékpiac, ezért nem jön ki 10-20 ütős cím és ötlet havonta mint régen. A nagy kiadók felvásárolták az akkori szintén nagyobb kiadókat, és ennek ellenére is ugyanazt a szart nyomják le 15 éve az ember torkán. Úgy kell elképzelni a dolgot mintha én gyártanék energiaitalt, miután jól megszaladt felvásárlok a környéken mindenféle gyártót bútorostól kezdve a lángososig, és velük is az italomat nyomatnám tovább és ugye több féle termék helyett maradna csak az az egy.
5.
5.
Firsttime
Megszakadt a minden évben egy assassins Creed lánc. Végre. Kíváncsi vagyok, mire jutottak a plusz idővel.
3.
3.
aordog
Kiváncsi vagyok! Várom az elsô gameplay-t.
2.
2.
guba800
Az már jo hir hogy lessz egy női meg egy fèrfi karakter,mint a syndicate-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...