A nehézségen finomít az Outlast 2 első javítása

Link másolása
Április végén jelent meg az Outlast 2, melyhez most befutott az első komolyabb javítás. Ha úgy érezted, túl nehéz volt a normál fokozat, akkor mindenképpen indítsd el a patch letöltését.

Nemrég jelent meg a bujkálós horrorsorozat, az Outlast második része, melyhez a napokban megérkezett az első komolyabb javítás is.

A patch legfontosabb hozománya, hogy finomítottak a játék nehézségén a kulcspillanatokban, így a normál fokozat sokkal kiegyensúlyozottabb lett, míg a nehezebb szintek továbbra is komolyabb kihívás elé állítják a játékosokat.

Emellett a mikrofon használata a patch aktiválása után már nem fogyaszt el extra elemeket, valamint a feliratok méretén is nagyítottak. A további, főleg technikai jellegű változtatásokról erre találtok egy részletes listát.

6.
6.
PrimYaz00
Már csak a kritikán aluli befejezést kéne finomítani...
4.
4.
GAMEROD
Legrosszabbul megírt játék. Csinálnak egy nagyjából korrekt grafikával rendelkező játékot, ehhez képest 98 százalékban éjellátóval kell botorkálni ami zajos zöld képet eredményez. Ennyi erővel kár volt nekikezdeni is a grafikusnak. Maga a játék pedig unható, mégegyszer nem állnék neki.
3.
3.
krizsi3
#2 Tény, hogy néhol kicsiz nehézkes, főleg amikor az utolsó koszos, rothadú testű ember is megöl, de így legalább van benne egy kisebb kihívás, az előző részek ebben a tekintetben szerintebn könnyebbek voltak. De legalább nem olyan "nehéz" mint az Alien: Isolation :D
2.
2.
mad hatter222
Jó is lesz,nem tudom ki hogy van vele,de én nehéz fokozaton,ami ebben a játékban közepesnek számít,alig bírtam elmenekülni Marta elől,mindig elkapott ha 2 méterre álltam tőle akkor is,sőt amikor sprinteltem akkor is beért hátulról minden erőfeszítés nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...