Május végén jön a Tokyo 42

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Tavaly ősz óta nemigen lehetett hallani a Smac Games első játékáról, a Syndicate és a Grand Theft Auto szerelemgyerekének is nevezhető Tokyo 42-ről, így minket is meglepett, hogy hirtelen kaptunk egy pontos megjelenési dátumot.

A Tokyo 42-ben egy szabadúszó bérgyilkost alakítunk majd, akivel a virtuális Tokióban kell különböző küldetéseket teljesítenünk, míg a történet szerint egy mindenki életét befolyásoló sötét konspiráció felgöngyölítése is a nyakunkba szakad.

A játék a mostani tervek szerint május 31-én jelenik majd meg PC és Xbox One-ra, míg PS4-re július közepén várható.

9.
9.
Obiwan HUN
Es nem most irnak eloszor errol a jatekrol. En is varom mar nagyon!
8.
8.
fehersam
#1: Ezt a kommentet megadóztatom.
7.
7.
rgerg
En nem tudtam errol a jatekrol, de tetszik. Orulok, hogy irtatok rola...
6.
6.
Chrysh
#5: +1000000000000000000
5.
5.
delphijos
Inkább több játékról legyen cikk, mint 10 COD egy héten, , amiből 1 "normális" , a többi 9 meg olyan hogy "pletykák szerint kék szemű lesz a főszereplő". Vagy volt 20 hír a MEA-ról is a megjelenés idején. Nincs bajom a címekkel, csak inkább ez feleleges. Egy csomó játék sikkad el, mert lehet hogy jó, de senki se beszél róla.
4.
4.
Chrysh
#1: Mert minden játék megérdemelné a kellő figyelmet (mégse jut ebből soknak).
3.
3.
Leone510es2
#1: imchristailor, nagyon jól beszélsz :) Pont ezt akartam én is írni. Végre egy játék ami kicsit próbál más lenni, én is nagyon várom már!
2.
2.
imchristailor
#1: Nincs fent 1 oraja sem a cikk, de "latszik a kommentek szamabol".

En az elso gameplay videok ota nagyon varom a jatekot, ugyhogy gyanus az elso napos vetel.
1.
1.
Én az iránt érdeklődnék, hogy az ilyen teljesen névtelen, semmitmondó játékokról miért irkáltok híreket? // Mi alapján döntöttétek/döntötted el, hogy erről muszáj írni?

Gondolom végiglapozzátok a nyugati gémer sajtó aznapi új híreit, és szemezgettek, és fordítjátok, amit jónak gondoltok, de ezt mitől gondoljátok, hogy jó/érdekes/érdemes játék?

No offense, tényleg kíváncsi vagyok, időnként olyan noname játékokról adtok hírt, ami vélhetően senkit nem érdekel/látszik is a kommentszámból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...