Újra a Segának készít játékot az Obsidian?

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Sega a minap a befektetőknek tartott prezentációjában hintette el, hogy 2020-ig több régi IP-jét is feltámasztaná. Az Obsidian Entertainment is megosztotta a hírt a Twitteren - talán már készül az Alpha Protocol 2?

A Sega átgondolt stratégiával vág neki a következő három évnek. Tegnap a befektetőknek tartott eligazítás során hintette el a kiadó, hogy "újraéleszti a főbb IP-it" 2020-ig. A prezentációban feltűnt a Sonic, a Jet Set Radio, a Bad Company Heroes, a Crazy Taxi, a Phantasy Star, a Sega GT, a Shenmue, a Super Monkey Ball, a Virtua Fighter és az Alpha Protocol is.

Nem sokkal ezután az Obsidian Entertainment a Twitteren osztotta meg a Gematsu cikkét a témában - lehetséges, hogy folyatást kap a 2010-ben méltatlanul elfelejtett szerepjáték Pontosan azt sem tudni, hogy mit jelent a Segánál az "újraélesztés" fogalma. A Sonic például egy igazi folytatást is kap Sonic Forces címmel, reméljük, hogy az Alpha Protocollal is ez a helyzet!

3.
3.
AP-t behuztam valami regi bundle-ben, de azota el se inditottam, lehet hogy el kene majd :-)
2.
2.
ilovenancythompson
#1: ugyanez. az AP értékelhetetlen.
1.
1.
Darksiders84
Emlékszem hogy bántam amikor beszereztem X360ra az Alpha P-t annyira gyenge volt és csúnya .Jet Set Radio élményes volt akkoriban Dreamcasten most már nem hiszem hogy bockodnék vele de a Shenmue folytatását kiváncsian várom mi lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...