HWSW: Korlátlan adatot ad új tarifáival a Telenor

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 17.
  • Hardver
Link másolása
A három nagy magyarországi mobilszolgáltató közül elsőként a Telenor Magyarország rukkolt elő korlátlan adatforgalmat biztosító okostelefonos tarifákkal, ezzel évtizedes tabut döntögetve a magyar piacon - írja a HWSW.

A magyar mobilpiacon korszakalkotónak számító mobiltarifákat mutatott be a Telenor Magyaroszág. A norvég tulajdonú szolgáltató a három inkumbens operátor közül először szakított az utóbbi években jellemző adatcsomag-szerkezettel, olyan tarifacsaládot alkotva, melyek nyilvánvalóan adatközpontú felhasználásra készült. A négy tagból álló Telenor Hello Data tarifacsalád mindegyik variánsa korlátlan adatforgalmat tartalmaz.

A Hello Data tarifacsalád legolcsóbb, havi 5990 forintba kerülő, valamint legdrágább, havi 19990 forintba kerülő díjcsomagja egyaránt ugyanazokat a feltételeket biztosítja az adatfelhasználáshoz. Vagyis a Telenor szakított a piacon általánosan alkalmazott modellel, azaz amikor a különböző ársávba tartozó tarifák különböző perc- és SMS-díjat, lebeszélhetőséget, illetve adatkeretet tartalmaznak. A tarifákat EU-s roaming környezetben is fel lehet használni, 5 és 14 GB közötti korlátozással.

A tarifák európai szinten is ritkaságnak számítanak - további részletek a HWSW-n!

6.
6.
Őrnagy
Igen, ideje lenne fölvenni a versenyt a külföldi szolgáltatókkal. 2 évvel ezelőtt Ausztriában korlátlan mobilnetem volt havi 20 €-ért. Skype-oltam, filmet néztem vele, Torrenteztem, amennyit akartam.
3.
3.
9Ba9
Csak óvatosan! két éve használok korlátlan flottás Telenor netet. Az első 1-4 hónapban elégedett voltam, ment a letöltés, youtube, játék stb. (nem több 100 gb-ról beszélek)
Aztán jött a feketeleves: lekorlátozzák a sebességet, általában délutánonként, ha úgy van kedvük. Sűrűn, akár online játék közben is ledobál a hálózat, (bontja a szolgáltató a kapcsolatot) (újraindítással megoldódik egy ideig)
Szélessáv.net " hálózatsemlegesség mérése" során megkapom, hogy le vagyok korlátozva, az ügyfélszolgálatnak erre az a válasza, hogy a "területi földrajzi elhelyezkedés miatt csak a 0/0 Kb-t garantálja.
Hűségidő nélkül bátran próbálja ki bárki, azonban apró betűt nagyon elolvasni a szerződéskötéskor, hogy egy esetleges felmondás idején ne érjen senkit kellemetlen meglepetés!

UI: Sebességben nagyon jó, 150/50 MB az összes csomagjuk kb 1,5 éve, ebből sűrűn lakott részen is általában 80/30 ami jön. (persze csak ha a fenti korlátozás nem él)
2.
2.
Prax
Gondolom a masik ketto is fog lepni ra valamit, a t comtol ez az osszerakos cucc nem tul nagy huzoero. Igaz, ok mar vagy 2 hete nyomjak az idiota reklamot az emberek torkan lefele, de csak van nemi sejtesuk a konkurencia terveit illetoen. A vodanal meg az adatmilliomos is csak annak tunik nagyon soknak, aki nem ert semmit az informatikahoz. Nem mondom, hogy keves lenne, de ez is csak marketing.
1.
1.
Gykrizsi
Ez jónak tűnik, úgy is most fog lejárni a hűségcsomag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...