Hivatalos: jön a Life is Strange második szezonja

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dontnod három munkatársa, Michel Koch, Raoul Barbet és Luc Baghadoust egy videós bejelentkezésben megerősítették, hogy visszatér a Life is Strange, készül a második évad.

A Dontnod munkatársai, Michel Koch, Raoul Barbet és Luc Baghadoust egy videós bejelentkezésben elárulták, hogy a Life is Strange megjelenése óta több mint 3 millió példányt sikerült értékesíteniük a játékból, így nem meglepő, hogy utána azt is megerősítették, második évadot kap az epizodikus kaland.

A folytatás bejelentésén túl viszont más érdemi információval nem szolgáltak a stúdió képviselői. csak annyit tudunk, hogy a Life is Strange lemezes változatának megjelenése óta dolgoznak az új részen, viszont nem biztos, hogy ez a mostani is epizódokra lesz szabdalva. Az E3-on valószínűleg még nem lesz ott a játék.

17.
17.
hadzsime
#16: Hmm ezt nem tudtam. Akkor ezért tűnt olyan elhamarkodottnak a vége.
16.
16.
Mr.Dead
#14: Elméletileg 3 befejezés lett volna, csak elfogyott a pénze a csapatnak, ezért kaptunk egyet meg valami 2 perces sz@rt.
Amúgy meg lehetett tudni hogy nem fogják megoldani a döntéseinket, kb a 3 epizód végi trükkből.
14.
14.
hadzsime
Jó hangulata volt a játéknak de nekem a befejezés rohadtul nem tetszett. Tele volt nehéz döntésekkel a játék, a fejlesztők pedig fogták magukat és azt mondták, hogy "Leszarjuk milyen döntéseket hoztál, itt van két cutscene. Válassz." Utoljára a Firewatch végénél éreztem magamat ennyire átbaszva. Abban is ott volt a plot, csak elfelejtették hozzárakni a twist-et. Remélem a második részben ezt nem baltázzák el.
12.
12.
delphijos
#1: Az én szememben ezek egész más játékok. És mindegyik másért szerethető. Én sosem éreztem budget-nek a LIS-t. Várom a folytatást.
10.
10.
McDuff
Kétkedve fogadom hírt mert nem tudom hogy lehetne folyatni,de egye fene,nagyon várom!!!
9.
9.
medson
Imádtam az első évadot. Tipikusan azt az élményt nyújtja hogy amikor befejezed csak bámulod a képernyőt ahogy jön a credits és teli vagy kérdésekkel és szómórral hogy véget ért (persze nem mindenkinek). Szerintem az lenne a legjobb ha új karakterekkel folytatnák mert le lett zárva a sztori, pár apró elvarratlan szálat leszámítva. Ha ugyan az írja és a team is megmaradt akkor szerintem nincs aggodalomra ok mert akármit csinálnak az biztos emlékezetes marad :D.
8.
8.
fearer
#3: A sztorival szerintem nem lesz gond, egyrészt Christian Divine (az első évad írója) twitter-en írta, hogy visszatér, másrészt pedig a fejlesztők már az első évad után mondták, hogy Max és Chloe történetét befejezték, így akármilyen irányba mehetnek.

A grafikával nekem nem volt semmi bajom, nekem nagyon bejött az impressionistic rendering, amit alkalmaztak, de tény, hogy ha nem 5 milliójuk lett volna az egész játékra, akkor valószínűleg pár dolgot részletesebben kidolgoznak, például a lip sync-et, vagy az arcmimikákat úgy általánosságban. Majd kiderül, hogy a Square erre mennyit adott nekik.
De mondom, nekem személy szerint magával a grafikai stílussal nem volt bajom, persze ez egyénfüggő.
7.
7.
RangerFox
Egyik kedvenc kalandjátékom az első évad, kétszer is kijátszottam. Nyugodtan jöhet ugyanebben a tinis köntösben, plusz az időmanipulálás. Akár egy komplett új városban, új szereplőkkel.
6.
6.
fearer
Végre!
Egyébként csak annyit mondtak, hogy új LiS játék, lehet egy spin-off is akár, nem biztos, hogy ez egy teljes második évad lesz.
A blogbejegyzésükben írták amúgy, hogy az idei E3-on nem lesz kint.
5.
5.
gyerecske
Én örülnék egy teljesen új sztorinak is, új szereplőkkel hasonló megvalósításban.
4.
4.
Yanez
#1: Számból szívtad ki a szót!
3.
3.
Yanez
Na ez egy nagyon jó hír, mivel a LiS nekem game nekem rohadtul bejött! Most akkor leginkább amiatt lehet bosszankodni, hogy vajon milyen sztorival fognak előrukkolni, ugyanis azt a történetet, abban a világban igencsak nehéz lesz felülmúlni, ergo szinte már mindent láttunk. Max egy új személyre és az akörüli érzelmi pontra építhetnek valami fogyaszthatót, bár személyszerint remélem annál sokkal több lesz benne. Az elsőben is picit sok volt a "nyál".

A következő remény pedig a grafikai részét illeti. Remélem nem esnek abba a hibába, mint a Telltale, hogy újabbnál újabb játékukat is a jól megszokott elavult vizualitással adják ki!
2.
2.
_Tappancs_
Király. Nagyszerű játék volt az első rész.
1.
1.
GAMEROD
Jó lenne ha ennek már nem lenne olyan budget szaga mint az előző évadnak, hanem felvenné a versenyt egy Heavy Rain vagy egy Beyond 2 Souls-al.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...