A múmia - megérkezett az utolsó előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 19.
  • Cooltúra
Egy szörnyeteget csak egy szörnyeteg győzhet le, figyelmeztet minket Russell Crowe az utolsó Múmia-előzetesben. Talán pont Tom Cruise karakterére célzott, akit láthatóan megviselt az Ahmanettel való találkozás.

A múmia június 8-án kerül a magyar mozikba, és a Universal új univerzumának első építőkockájaként kell tekintünk rá. A cég a klasszikus szörnyeit szedné össze egy közös világba, úgy tudni, már készül is a következő Van Helsing-mozi náluk.

13.
Ecneb
#9: Jaj ne már. Hányszor olvastunk már arról, hogy egy híres színész nem adta nevét egy filmhez? Sokszor. Azért mert valamiért pénzt kapna még ugyanúgy eldöntheti, hogy részt vesz e benne vagy sem.
Mondok 1 példát a sokból:
Sean Connery nem fogadta el a neki felajánlott szerepet a gyűrűk ura trilógiában. Képzelheted mennyit kapott volna érte.
11.
kindzsal
Cruise utobbi botlasa nalam a JR 2. resze volt. Viszont elotte konstans szalitotta az abszolute elvezheto filmeket. En bizom benne, azon keves szineszek egyike, aki eros kozepesnel rosszabb filmel talan nem is rendelkezik.

Viszont ezt a ket iriszes dolgot remelem megmagyarazzak, mert ez igy trailer alapja valami ultragagyi latvany elem nem tobb.
10.
delphijos
#9: Hát, azért Cruise nem az a színész akinek mindent el kéne vállalnia hogy legyen egy kis pénze. Ez meg nem rossz szerepnek néz ika, hanem rossz filmnek. És ilyenkor ritkán szokták méltatni hogy "de ez meg az milyen jó volt benne" . Persze nem tudjuk miért vállalta el..... Lehet a forgatőkönyv alapján jobbnak tűnt.
9.
Link21
#8: Nem mosdatom. Munka az munka. Ő azt tette, amire kérték. Rossz szerepben is lehet jó egy színész.
8.
Chrysh
#5: Egy sz*r szerep elvállalása a pénzért nem fogja mosdatni a színészt a sz*r filmért, felesleges védeni. Biztos játszik/játszott jó filmekben is...
7.
Onion
Miért nem tudták, legalább hitelesebbre megcsinálni a múmiát, eltudja hinni hogy ő tényleg egy múmia. Mert ezzel múmia külsővel, inkább halloween partiba való.
6.
rossitibi
Egy kicsit maradhatnának Egyiptomban,ha már múmia! Mindíg ez a szokásos város lerombolás...Egyébként a harmadik múmia már nem volt az igazi!
5.
Link21
#1: Általában a színészek pênzért dolgoznak. Lehet, hogy kapott a szerepért, nem?

Ez csak egy vad gondolat.
4.
Firsttime
Az előző múmiákat azért szerettem , mert egy Számomra jópofa humort is bele bele csempésztek. Így nem is tartottam komoly filmnek egyiket sem. De ebben ezt eddig a trailerek alapján nem láttam meg.
3.
Mortis
ez valóban borzasztónak tűnik: rég nem voltam ilyen közömbös trailer nézése közben.
2.
TolokocsisIsBack
Ebben a 2 perces trailerben, Tom Cruise többet futott, mint egy egész Telekom viviccita félmaratonon résztvevők egyvelege, összesen. Baaaaazdmeeeg.
1.
Macifasz
Az összes közül ez a legborzasztóbb...az a "üssünk bele párszor egy fém szemeteskuka oldalába" effekt kimondottan irritáló alatta. :-/ Plusz összességében továbbra is elmondható, hogy ez a film katasztrofálisnak ígérkezik. Nem is értem Tom hogy adhatta hozzá a nevét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...