A múmia - megérkezett az utolsó előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy szörnyeteget csak egy szörnyeteg győzhet le, figyelmeztet minket Russell Crowe az utolsó Múmia-előzetesben. Talán pont Tom Cruise karakterére célzott, akit láthatóan megviselt az Ahmanettel való találkozás.

A múmia június 8-án kerül a magyar mozikba, és a Universal új univerzumának első építőkockájaként kell tekintünk rá. A cég a klasszikus szörnyeit szedné össze egy közös világba, úgy tudni, már készül is a következő Van Helsing-mozi náluk.

7.
7.
Onion
Miért nem tudták, legalább hitelesebbre megcsinálni a múmiát, eltudja hinni hogy ő tényleg egy múmia. Mert ezzel múmia külsővel, inkább halloween partiba való.
6.
6.
rossitibi
Egy kicsit maradhatnának Egyiptomban,ha már múmia! Mindíg ez a szokásos város lerombolás...Egyébként a harmadik múmia már nem volt az igazi!
4.
4.
Firsttime
Az előző múmiákat azért szerettem , mert egy Számomra jópofa humort is bele bele csempésztek. Így nem is tartottam komoly filmnek egyiket sem. De ebben ezt eddig a trailerek alapján nem láttam meg.
3.
3.
Mortis
ez valóban borzasztónak tűnik: rég nem voltam ilyen közömbös trailer nézése közben.
1.
1.
Macifasz
Az összes közül ez a legborzasztóbb...az a "üssünk bele párszor egy fém szemeteskuka oldalába" effekt kimondottan irritáló alatta. :-/ Plusz összességében továbbra is elmondható, hogy ez a film katasztrofálisnak ígérkezik. Nem is értem Tom hogy adhatta hozzá a nevét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...