Vasárnapig ingyenes a Mount & Blade

Link másolása
Újabb ajándékkal kedveskedik a GOG.com: ezúttal a TaleWorlds Entertainment középkorban játszódó RPG-jét vihetjük el ingyen a boltból. Ha kedvet kaptunk a stílushoz, akkor most a folytatásokat is beszerezhetjük akciósan.

Egészen vasárnap délután négyig ingyen elvihető a GOG.comtól a Mount & Blade-sorozat első epizódja. Ehhez elég ellátogatni a GOG.com főoldalára, bejelentkezni a profilunkba, majd a fenti bannerre kattintva rövid időn belül meg is jelenik a játék a könyvtárunkban. Természetesen a DRM-mentes változatot kapjuk meg, így azonnal tölthetjük is a telepítőklienst, de akár a GOG Galaxyn keresztül is lehúzhatjuk.

A Mount & Blade eredetileg 2008-ban jelent meg, azóta pedig többi folytatás is érkezett hozzá - a GOG.comon most ezek is akciósak.

5.
5.
patka21991
De mikor jelenik meg a Bannerlord?!
4.
4.
mestermagyar
#3: Én kb 5% warband multit és 95% Napoleonic Wars multit toltam, úgyhogy annyira nem értek veled egyet teljesen. :)

A DLC-k nem értek sokkal többet a modoknál, viszont ár-érték arányban szerintem nagyon-nagyon messze vannak a kritikus ponttól és önmagukban továbbra is teljesértékűek és helyettesíthetetlenek. Persze én csakis Napoleonic Warst játszottam az alapcímen kívül.

Viszont minden idők legnagyobb élménye DLC/modok közül mindenképp a gekokujo volt, lesz és marad is.
3.
3.
Juha
#1: Szerintem ez a rész amolyan bétának felel meg, és a Warband a kész játék. Viszont az utána következő részeknél már szerintem a "sokat markol, keveset fog" hatás érvényesült, én mai napig jól elvagyok a (szénnémoddolt) Warband-del, majd persze az igazi folytatásra kíváncsi leszek, mint ahogyan a Kingdom Come-ra is!
1.
1.
mestermagyar
Az első rész nem tartogat annyira sokat a warbandhez képest, aki játszani fogja hosszútávon az szerintem mindenképpen rá lesz kényszerülve a warband megvételére.

Azért féltek valszeg warbandet adogatni mert az már túl jó játék. Ha azt ingyen osztogatják akkor aligha fog fogyni a Bannerlord. Annyira nem lesz must have első héten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...