Ilyen lesz az Impact Winter fagyos világa

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 21.
  • Videó
Link másolása
A Mojo Bones alkotásában egy aszteroidabecsapódás következtében új jégkorszak köszönt be a Földön, egy maroknyi túlélő pedig egy templomban talál menedéket. Harminc napig kell kihúzniuk valahogy, aztán jön a segítség.

Egy óriási aszteroidabecsapódás következtében az emberiség tetemes része kihalt, főhősünk, Jacob Solomon egyike a maroknyi túlélőnek. A környezeti katasztrófa miatt jégkorszak köszöntött a világra, még szerencse, hogy Jacob menedékre talál egy elhagyatott templomban, ahol más szerencsés emberekkel találkozik.

Egy nap rejtélyes rádióüzenetet kapnak: az ígéretek szerint 30 nap múlva érkezik a segítség, addig ki kéne húzniuk valahogy. Jacobbal élelmet gyűjtünk, eszközöket fabrikálunk, miközben bejárjuk a vidéket.

Az új trailer az Impact Winter fagyos világát mutatja be. A játék május 23-án landol PC-n és PS4-en, de még idén napvilágot lát Xbox One-on is.

3.
3.
Chrysh
Emellett még van az 11bit Stuios-tól a Frostpunk is, ami a a fagyos környezettel machinál de mindkét játék nagyon érdekesnek ígérkezik.



2.
2.
Matt8888
#1: Egyetértek, hangulatosnak néz ki.
1.
1.
crytek
Érdekes. Várjuk szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...