Folytatódik a Terminator, Schwarzenegger visszatér

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Arnold Schwarzenegger szerint folytatódik a Terminator, a színész ráadásul azokat a híreket is megerősítette, miszerint James Cameron igyekszik majd feltámasztani a sorozatot. Nyilván ő is szerepelni fog az új részben.

A 2015-ös Terminator: Genisys nem tett jót a sorozatnak, aligha meglepő, hogy a Paramount úgy döntött, lemond a folytatásról. Nemrég olyan híreket lehetett hallani, miszerint 2019-ben a Terminator atyjára, James Cameronra szállnak vissza a cím jogai, ő pedig megkísérli a feltámasztását a Deadpool rendezőjével az oldalán.

Bár Tim Millerről nem esett szó, Arnold Schwarzenegger a Cannes-i Filmfesztiválon megerősített ezt-azt a visszatéréssel kapcsolatban. Elmondása szerint már találkozott James Cameronnal az ügyben, akinek van is egy-két jó ötlete, hogy miként lehetne folytatni a sorozatot. Azt is hozzátette, hogy természetesen ő is benne lesz az új filmben.

Cameron egyébként valószínűleg távolról felügyeli majd a munkálatokat, elvégre az Avatar-folytatások minden idejét lekötik a következő években.

26.
26.
Formula1fanatic
#25: Azért ez nem igaz, szinte az összes filmje jó volt és hangulatos, kivéve a T3, T5 :D
25.
25.
Őrnagy
Sajnos Schwarzenegger életében kb 2 jó filmben szerepelt: Terminator és a Terminator 2. Nagy az esély, hogy ez így is marad.
24.
24.
Formula1fanatic
#18: A harmadik rész egy gyorsan összecsapott félkész film volt elnagyolt jelenetekkel, a folytatás pedig tele logikai bakival, oldalakat lehetne írni belőle, de a kedvencem a fő baromság a kivilágított fényesre pucolt skynet bázis monitorokkal :D De már maga az, hogy bázis, pont lenne a lényeg, hogy nincs kifejezetten központi rész mivel egy kiterjed hálózatról beszélünk ami minden elérhető gépet, eszközt az irányítása alá vont. Ott van minden egyes gépen amit eltud érni a hálózaton keresztül. Nagyjából kiirthatatlan.
23.
23.
Formula1fanatic
#17: Azért nagyon nem mindegy, hogy beharangozzák az új részt mint anno a 3-at, várja az ember aztán egy moslékot kap. Ezt csalódásként éli meg, ami sokkal rosszabb mintha el se készült volna. Maga az elv, hogy hasznot akarnak húzni egy anno sikeres címből és cserébe nem adnak semmit a nézőnek az igen dühítő tud lenni. Egyszerűen nem fair a rajongókkal szemben.
21.
21.
Őrnagy
Igazán jöhetne már egy film, amiben T800 feat T1000 versus Alien feat Predator...
20.
20.
ilovenancythompson
cameron swarzi deadpool vegyetek nekem jegyet megyek
18.
18.
Falcon
nagyon jó rész volt csak rossz szereposztás és sok helyen komolytalan volt de Arnold és a történet maga jó volt rossz megvalósításban
15.
15.
delphijos
#10: Ugyanezt mondtam én is a RE-nél. Nem az van hogy ki kell tölteni egy kérdőívet hogy milyet akarunk, és a stúdió kötelezően a legtöbb szavazatot valósítja meg. Hanem eldöntik mi legyen, és fizetik is. Innentől fogva vagy jó lesz vagy nem. Ha nem, akkor sem járok én rosszabbul mintha meg sem csinálnák. Sőt, az esély megvan hogy jó lesz....
13.
13.
Hab
#1: 3. rész messze a leggyengébb, személyes listám: T1, T2, Salvation, Genisys, T3.
10.
10.
Yanez
Mivel én biztosan nem veszítek semmit azzal, ha jön ez a film... jöjjön csak bátran!
8.
8.
Formula1fanatic
Szerintem csinálni kéne egy új részt amiben egy terminatort visszaküldenek a mi világunkba, hogy megakadályozza a második rész utáni összes folytatás elkészítését. De jó lenne.
5.
5.
DON GONDOCS
Nem kell több Schwarzenegger terminator :/ ne kapaszkodjunk már foggal körömmel a múltba. Leverték már a rozsdát az öreg t-800. Nem lehetne tovább lépni? Imádom az első 2 részt és a salvationt az egyik legjobb akció filmnek tartom. De ez nem azt jelenti hogy nem vagyok nyitott egy új megközelítésnek a történetnek, új szereplővel új konfliktussal. Télleg csak 2 emberen múlik a világ sorsa? Tiszta Star Wars szindróma. Önmagában az időutazás annyi variációt rejt magában. Miért csak swarczi meg kyle resee? És ha valaki más (mások) is kiemelkedne, nem csak sarah connor meg john connor. Annyi lehetőséget rejt magában a franchise és mégis egyhelyben toporog mint a Star wars.
1.
1.
Norbiii
Ha benne lesz, akkor az király. Tavaly kezdtem el nézni a Terminátor részeket (amiben nem játszott azt kihagytam) és nagyon tetszett, a 2. rész végjátéka meg egyenesen pazar. Az ötödik annyira nem lett jó, de érdekes, hogy a páromnak meg bejött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...