Új Dragon Age-játék készül a BioWare-nél

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 22.
  • Hír
Link másolása
Az Eurogamernek adott interjút Alexis Kennedy, a Fallen London és a Sunless Sea alkotója, aki a vele készült beszélgetés alkalmával elárulta, a BioWare már gőzerővel dolgozik a Dragon Age-sorozat új felvonásán.

A BioWare a Mass Effect felmelegítése után a Dragon Age-sorozattal is tesz egy újabb kísérletet, legalábbis ha hinni lehet Alexis Kennedy írónak, aki az Eurogamernek adott méretes interjújában megerősítette, hogy Mike Laidlaw-val és Patrick Weekesszel karöltve már meg is kezdték a munkát, míg maga a fejlesztés egyébként nagyon korai fázisban van még.

Az új rész minden bizonnyal a stúdió korábban már bejelentett, Dylan kódnéven futó projektje után jelenik majd meg, így jó eséllyel egy darabig nem lehet majd érdemi információkat hallani a folytatásról.

11.
11.
Ooorky
#6: Fallout 2-ben (1998) és Ultima VII-ben (1992) is lehetett nyíltan meleg a játékos karaktere, de valamiért nem ezzel reklámozták őket... De ezek csak azok amikkel én játszottam.
10.
10.
leviske
Weekes remekül tud teljesen átlagos/sablon sztorikat is tálalni, szóval az egy jó hír, hogy ott van a bandában. Azonban ha tényleg képesek voltak 3 évig pihentetni a fejlesztést, akkor garantáltan egy összecsapott vacak lesz az egész. A francnak sincs kedve arra kiadni újabb 15 ezret, hogy megint az arcába toljanak több óra igénytelen fetch questet.
8.
8.
hedzsooo
#7: Még mindig nem mertem az új Mass Effectel játszani... Nos, talán majd 1x beszerzem, 1 bundleben
7.
7.
lesik20
Nekem speciel semmi bajom nincs a Meleg karakterekkel, illetve nem hétkőznapi témákkal.

Viszont az Androméda párbeszédjei kikészítettek... Szó szerint mintha egy Fanfic-et olvastam volna.
6.
6.
Mortis
#2: ha a téma nem kapna akkora figyelmet, mint amekkorában manapság részesítik semmi baj nem lenne ezzel: ott van az a csapattárs aki arra hajlik, jó, de ne kezeljük már ezt a Sárkány Kor legnagyobb revelációjaként. az egész románc témát hanyagolni kéne kicsit - legyen a játékban, de ne kezeljék már a játékmenettel megegyező fontossággal; úgyis hiteltelen, valósággal köszönőviszonyban se lévő interakciókra számíthatunk csak.
5.
5.
crytek
Csak ne olyan legyen mint a 3
2.
2.
_NMI_
Dragon Age: The Incredible Adventures of the Epic Hero(ine) of the Pure Epicness of the Univierse or how can you beat evil only with homosexual beauty.

Fú de várom már.... nem is alszok míg meg nem jelenik...
1.
1.
Neo1989
Majd az E3 után okosabbak leszünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...