Joss Whedon veszi át a Justice League rendezését

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy családi tragédia miatt Zack Snyder úgy döntött, átadja az Igazság Ligája rendezésének stafétáját, így a filmet a Bosszúállókkal nagyot gurító Joss Whedonnal fejezik majd be. A novemberi premier sincs veszélyben.

Két hónappal ezelőtt öngyilkosságot követett el Zack Snyder húsz esztendős kislánya, Autumn. Snyder és korábbi felesége, a jelenleg producerként dolgozó Deborah teljesen érthető módon úgy döntött, ez a család magánügye, így nem akartak nagy sajtóvisszhangot, helyette pedig mindannyian a munkába temetkezve igyekeztek feldolgozni a tragédiát. Snyder azonban belátta, az Igazság Ligájának befejezése rendkívül megterhelő meló lenne, ezért inkább úgy döntött, hátralép és inkább a gyerekeire, családjára összpontosít ebben a nehéz időszakban.

Helyét a Bosszúállókról és a Buffy, a vámpírok réme-sorozatról is ismert Joss Whedon vette át, aki egyébként a DC és a Warner Bros. számára épp a Batgirl-mozifilmen dolgozik. Feladatát tekintve komoly belenyúlásokra már nem lesz szükség, ugyanis csak néhány extra jelenet leforgatása és annak megírása van hátra, így Snyder nyugodtan adta át a stafétát. Ez azt is jelenti, hogy az eredetileg november 10-re kitűzött premier sincs veszélyben.

Az Igazság Ligájának forgatókönyvét Chris Terrio és Snyder jegyzi. Batmant ezúttal is Ben Affleck alakítja majd, Superman Henry Cavill lesz, a jövő hónapban különálló mozival beköszönő Wonder Woman szexi ruciját pedig Gal Gadot ölti magára. A csapat többi tagjait, így Flash-t Ezra Miller, Aquamant Jason Momoa, Cyborgot pedig Ray Fisher kelti életre.

35.
35.
kopic
Az ilyen tetveket a Tajgetoszrol kene ledobni.
32.
32.
delphijos
#28: Hàt Link, Te tényleg nem vagy semmi. Bocsánatot kérsz, aztán csak nem bírod ki hogy a másik acc-al még oszd a népet. Be..rás.
30.
30.
PaprikaJancsi
29.
29.
lesik20
#28: Jó van, te is vagy 10 éves. Én itt hagytam abba, jóéjt mindenkinek :3
28.
28.
hakaki8D
#25: téged nem kérdezett senki.... ülj fel kérlek a szopórollerre és lökdössed lesik20 szájába.... előre is köszi buzikám
27.
27.
lesik20
#26: Ezt a kommentet felejtsétek el, csak most láttam meg Link21 kommentjét.

Viszont a " Az, hogy valakinek kicsit nyersnek tűnt a megfogalmazásom"

#11: Álszent f*szfejek vagytok mindahányan.

Hát ember, ezt tényleg rohadt nyers volt
26.
26.
lesik20
#24: Tudod mi a legviccesebb..

Tudod honnan tudom hogy link21 vagy, Mivel a Gamekapocs szerint most éppen Link21 kommentelt nem hakaki8D.

http://i.imgur.com/eImrkhc.png

Egyszerüen fogalmazva, Gamekapocs elmentette az IP cimeddet, amin 2 account található, és baki miatt a rosszat tette a "Friss/Top Komment" szekcióba.

Nem baj, tényleg nem szánalmas amit csinálsz!
24.
24.
hakaki8D
#23: ha azt hiszed okos vagy... nem vagy
23.
23.
lesik20
#20: TOP KEK. Erre a komment után már nem is mert válaszolni XD
22.
22.
lesik20
#21: Jesszus, kérlek ne. Nem birom ezt az internetes szájkaratét. Nagyon félelmetes
21.
21.
hakaki8D
#19: még egy ilyen és nem hevered ki te bicskanyitogató pusztulat buzi
20.
20.
lesik20
Amugy adminok tudnak ip-t csekkolni. Majd csak kidobják...
19.
19.
lesik20
#16: Bocsi hogy megbántottam az érzéseidet :{

Remélem azért kihevered
18.
18.
hakaki8D
#17: te is regisztráltál nem? akkor meg mi a baj?
különben is nem szóltam hozzád te utolsó
17.
17.
delphijos
#16: Az hogy regiszráltál egy akkount-ot hogy ezt ideböffentsd, tényleg sokkal másabb.
16.
16.
hakaki8D
#14: a fórumnak se tesz jót hogy ilyen tetvedék rohadékok irkálnak mint te
8.
8.
delphijos
#7: Csak csatlakozni tudok. Igazán empatikus, és kultúrált hozzászólás volt. Gratulálok. Amúgy az Age of Ultron-t is Whedon jegyzi, az meg....hmmmmm...
5.
5.
dcba
#4: Vannak emberek akik feladjak, vannak akiken a depresszio ugy el tud hatalmasodni, h teljesen kilatastalannak latja a helyzetet, nem vagyunk egyformak ahogy peldaul lehet, h te konnyebben tanulsz meg egy idegen nyelvet, ugy a masik eleteben nem fog meg alapszinten sem makogni, viszont lehet csuklobol lefutja a marathont, mig te a kiskozertig is pihegve ersz le (ezek csak eklatans peldak, ne vedd magadra), van akinek erosebb a jelleme, van akinek gyengebb, ez van sajnos. En is nehezen ertem meg azt aki eldobja az eletet ahelyett, h harcolna, de ez van! Mondjuk rohadt nagy onzoseg ongyilkosnak lenni, mert arra nem gondol hany ember eletet teszi tonkre akik szerettek es most szenvednek, pl a szulei!
3.
3.
Gykrizsi
Sajnálatos, remélem átvészelik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...