Női katonákkal erősít a Battlefield 1

Link másolása
Bár a konkurens Call of Duty esetében már több éve elérhetőek a női katonai egységek a többjátékos módban, a Battlefield 1 esetében csak az új DLC-vel válnak játszhatóvá.

Bár az egyjátékos kampányban lehetőség volt női főszereplővel is játszani, a Battlefield 1 multiplayer módjából hiányzott ez a lehetőség. A konkurens Call of Duty esetében már évek óta elérhetőek a női katonák, a DICE azonban általában időhiánnyal magyarázva mondott le róluk.

Úgy tűnik azonban, az új, Name of the Tsar című DLC fejlesztése során sikerült időt és erőforrást keríteni ahhoz, hogy végre a Battlefield 1 multijába is megérkezzenek a női egységek. A fejlesztők egyelőre csak egy teaser képet mutattak meg, melyen a valóságban is létező, 1917-ben alakult, első orosz női zászlóalj egyik tagja szerepel. Azt nem tudni, hogy más nemzetek oldalán megjelennek-e majd a női katonai egységek, de az ígéretek szerint a június 10-én esedékes EA Playen több infót is megtudunk majd az újdonságokkal kapcsolatban.

31.
31.
ssemtexx
Én örülök h lehet csajjal is lenni, ugrálló mellek, haj, néha kell ez.
30.
30.
Chrysh
#22: Pont erre akartam kilyukadni +100000

Nem a szereplőválasztással van feltétlen baj, hisz ha az indokolt bármilyen módon, akkor az engem nem zavar, urambocsá, itt is indokolva van, rendben.

De lassan ottjárunk, hogy minden alkalommal görcsösen bele kell tenni játékba/filmbe legalább egy meleget/leszbikust, afro amerikait, kínait, és/vagy egy mozgáskorlátozottat, mert ha ez kimarad, (mert a készítők is látják, hogy erre nincs szükség), akkor már lassan perel az illetékes érdekvédelmi szervezet.

Emlékezzünk csak arra, hogya múlt évben az Oscaron azért ment az anyázás, mert nem jelöltek elég fekete színészt. De ha egyszer a bizottság szerint nem volt éppen helyük, akkor miért panaszkodnak?????

Na nekem ebből a tendenciából van már elegem.
29.
29.
semike
Rohadt fontos ebben a nezetben tenyleg....majd a korme ki lesz festve :)
28.
28.
ollie92
#21: No shit Sherlock ! De viszont nem harcoltak Európában ! A BF1 pedig ott játszódik (leszámítva a törököket)
27.
27.
Beniciodeltoro
Fekete travikat minden fehér heterónak !
26.
26.
KőbányaKispest
Ez nagyon kell!!!! A nő nem maradhat ki. B e l e k e l l r a k n i azt nőstényt oda, mert azt muszáj.

És tegyünk rá egy lapáttal. Mother fucka piaempiii niga.
25.
25.
ArrowCross
Fekete nők! Fekete nők minden fele! :D

24.
24.
KRAT0S
FPS nézetben oszt' Qrvára érdekes vagy fontos hogy nő-e vagy férfi XD
23.
23.
Juha
Alig várom, hogy egy világháborús játékban csak nőkkel/nők ellen harcoljunk. És ezt egy nude-moddal simán el is lehet érni :-)

Komolyan mondom, ha így haladunk, a végén a nők még a parlamentben is döntési jogkört kapnak :-) (Sarcasm, mielőtt valaki belekötne, de azért...)
22.
22.
Orsi 24
Én női játékosként örülök,ha csinálnak olyan játékot,ahol kiválaszthatom,hogy csaj karakterrel legyek,mint egy Wildland pl...
DE!
Engem rohadtul idegesít,hogy néhol CSAK azért kell női karaktert csinálni,hogy a sok hülye feminista gyökér ne hisztizzen,vagy hogy nekik megfeleljenek...
Szerintem a Battlefieldbe is teljesen felesleges ez az 1 nő...
21.
21.
mestermagyar
#20: Am nem akarlak elkeseríteni, de a németeknek volt gyarmata Afrikában és voltak benszülött alakulatai. Sőt, résztvettek az ellenfél számára legköltségesebb guirellaharcban a világon (többszázezer katonát mozgósítottak) . Amikor az európai németek már kényelmesen ücsörögtek otthon akkor Lettow-Vorbeck még fel alá lófrált napokig Tanzániában kb 100 némettel és 1000 négerrel.
20.
20.
ollie92
Amúgy BF4-ben is volt női RECON karakter, ha jól tudom a kínai frakciónál...

Ampgy ezt mi a fasznak erőltetik bele a BF1-be ? Nem volt elég eljátszani a feketékkel, még a kurva gyűjtői csomaghoz kapott szobor if fekete, erre most meg a nők.... Igen, harcolt vagy 5 000 nő is a ruszkiknál, de mi van a több millió férvival ?
19.
19.
#17: Szerintem de :D cfg-ben nem hiába kikapcsolták a skineket, nem volt sok jelentősége.

A hírhez, engem egyáltalán nem zavar, nem tudom mi ez a nagy sírás állandóan a női karakterek ellen.
17.
17.
Ooorky
#16: Q3-ban nem fix hitbox volt? Amennyire én emlékszek a játékos modellek csak díszek voltak.
16.
16.
Grabowsky30+
Tök mindegy, hogy történelmileg korrekt-e, de egy női karakter kisebb, vékonyabb alacsonyabb, stb és ilyenformában nehezebb eltalálni, persze az én szintemen ez teljesen mindegy, mert a pasikat is simán körbelövöm, de szerintetek ennek nincsen ilyen jellegű jelentősége? Régen a quakeben mindenki a kacsalábú szemmel rohangált mert az kisebb volt mindenkinél és nehéz volt eltalálni.
15.
15.
Ooorky
#14: Sőt, úgy hallottam már az első világháború előtt is léteztek nők, de még csak prototípus szinten :D (bocsi, magas labda volt).
14.
14.
gomba56
Mielőtt ideírtok mindenféle marhaságot, olvassatok utána voltak e nők vagy sem az 1 világháborúban... (annyit megsúgok voltak...)
11.
11.
frankdelgado
Nem tudom milyen mèdiumbol tàjèkozódsz, de a sziriaiak folyamatosan viszik a prímet. Elhiheted. Èss harcolnak a csajok, mèg ha túloztam is egy kicsit. Ezzel az alaptalanul nagykèpű dumàval meg nem tudok mit kezdeni. Inkàbb tartsd meg magadnak.
10.
10.
Rakottkrumpli
#7: Amikor a világról az információid 99%-át az alfahírről gyűjtöd....
9.
9.
Ooorky
#7: Nettó baromság amit itt összehordtál.
Nincsenek Szíriában női tankhadosztályok, kurdoknál vannak női szakaszok, de az is gyalogság (a tankokat a fronton a személyzetnek kell karbantartani ami kőkemény fizikai munka).
Migránsok 60+%-a pakisztáni.
Haver azért nem lehetett rendőr mert egyszer összeverte 4 kisebbségi a diszkóban, ezért a pszichológus megbuktatta mert előítéletes...

+Fiatal életerős férfiként ezerszer jobb választás a vasút, a rendőrség mellett egyedül a korai nyugdíjazás szólt amíg el nem törölték.
7.
7.
frankdelgado
Szíriàban női tankhadosztàlyok vannak, mert a bàtor fèrfiak inkàbb migrànsosdit jàtszanak ès a mobiltelefonjukat nyomkodjàk a keritès tövèben. Idehaza tudjàtok mièrt van sök csaj a rendvèdelmi szerveknèl? Nem polkorrektsèg az oka elsősorban. A fiatal fiuk nem felelnek meg a fizikai , pszichológiai követelmènyeknek, pedig azok màr a bèka se@@e alatt vannak. Ha lenne sorozàs, a fiatalok durvàn nagy szàzalèka nem felelne meg. Tehàt azt mondom kontrolleren edződött felebaràtaim, h kicsit több tiszteletet.
5.
5.
Machiavelli
Ez a nap vicce... Hahahahaja. Nem is kétséges. Az emberiség egyszer a saját hülyeségébe fog bele dőlni.
4.
4.
Mortis
#1: már évek óta nagyon unalmas. USA-ban néhány helyen már annyira elfajult, hogy végre elkezdődött a retorzió, de lassú folyamat lesz.
3.
3.
adam222
"Bár a konkurens Call of Duty esetében már több éve elérhetőek a női katonai egységek" melyik 2.wh-s codban voltak nők ? Am meg szép ez a transgender ribi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...