Szupermodern ruhája lesz Pókembernek

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Pókember: Hazatérés. Ebből kiderül, hogy Peter Parker Tony Starktól kapott pókjelmeze elképesztően menő képességekkel ruházza majd fel a szuperhőst.

A Pókember: Hazatérés július 6-án lengedezik be a hazai mozivásznakra, a harmadik előzetes pedig minden eddiginél részletesebben meséli el a film majdani történetét. Ebből kiderül, hogy a New York-i invázió után a város újraépítését többek között egy Adrian Toomes (Michael Keaton) nevű vállalkozó viszi, de aztán Stark alaposan keresztbe tesz neki és az üzletének. Bosszúból úgy dönt, begyűjti az idegenek által itt hagyott technológiát, amiből aztán fegyvereket készít. Ebben igyekszik majd megakadályozni Pókember, akinek ezúttal Vasember is besegít, többek között egy nagyon menő kosztümmel is.

26.
26.
Formula1fanatic
#17: Egyetértek az első két Sam Raimi féle film volt a legjobb, azok bőven többnézetesek voltak, ott volt a hangulat és a jó rendezés/szereplőgárda, közel tudták hozni pókember karakterét is, egy két apróságtól eltekintve mondhatni tökéletes képregény adaptáció volt az első két rész. Bár az etalon még mindig az egykori képregény széria azokat nem lehet felülmúlni semmivel. :D
24.
24.
Effecta
#16: Tobey az úgy volt jópasi, mint Sebeők...
23.
23.
Effecta
#14: Ilyenkor szar, hogy vizuális vagyok, és fejben hajlamos vagyok továbbvinni a sztorit :D
22.
22.
fenor
#19: Szerintem marad Mary Jane, mert a következő pókember úgyis nő lesz, és ahogy írtad is afroamerikai. A következő film pedig annyira fordulatos lesz, hogy már a film közepénél rebootolják.
19.
19.
Yanez
#18: Na várj csak, az lesz a leggázabb amikor összejön Mary Joe-val vagy netán George Stacy-vel.
18.
18.
ilovenancythompson
#14: akkor Zöld Manónak fogok drukkolni hogy belezze ki minél előbb aztán szívjon el egy zöldet.
17.
17.
S.ityu
#7: pont ez a probléma... én elfogultan az eredeti Sam Raimi féle pókembert tartom az igazi pókembernek, abban megvoltak a drámai elemek, könnyen azonosulni lehetett a Tobey féle pókemberrel, az új filmekkel, csak a zseniális első és második rész emlékét tiporják sárba és szerintem hagyni kéne az egész pók hajszolást a fenébe vagy 10 évig... majd újra elővenni, egy újabb generáció igényeinek megfelelő tini szuperhősfilmet készíteni, amikor majd talán megnézem és elfelejtem az évek során megcsúfolt címet és tovább tudok lépni :)
16.
16.
delphijos
Érdekes hogy mennyire másképp látjuk a dolgokat, a trailer alapján nekem eddig ez a Pókember a legjobban bejövős. Nekem nem jött be az a koncepció a filmeknél, hogy mindkét eddigi mondhatjuk "jópasi" , de mégis ők az iskola lúzerei, és a csajok rájuk se néznek....
15.
15.
carbon based
#14: nem hinném, hogy a Bioware tervezi megszerezni a jogokat lol :)
14.
14.
Yanez
#13: Te csak ne panaszkodj, mert könnyen lehet, hogy a kövi Pókember egy meleg afroamerikai lesz.
13.
13.
ilovenancythompson
miért van hogy, sosem képesek egy normális peter parkert találni?
ehhez képest még toby megájver is telitalálat.
Ez egy okádás, Peter Parker megszégyenítése.
12.
12.
guba800
Minek ennyi pokember film?
11.
11.
Formula1fanatic
Pókember filmről filmre egyre fiatalabb végül eljutunk az ovi szinthez is. Az új ruha meg ratyi :D Az eredeti pókember szerkó volt jó.
10.
10.
n_csacsi
#2: +1

Itt is meg a Wonder Woman-nél is ez jött le

Mondjuk abból a szempontból igazuk van a rendezőknek, hogy robot Keselyűhöz "robot" Pókember dukál...
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: Pedig Ben bácsit megölhetnék még egyszer XD
8.
8.
#6: Ez egyébként az eredeti vonalon jelent meg, a Polgárháború kezdetén. A filmes verzióban itt került be az "új" Pókember, gondolom ezért kapja rögtön a ruhát, nem akartak nagyon visszamenni.
7.
7.
dcba
#6: De hova epitsenek mar hattersztorit? Az elmult 15 evben kb 2 eredet tortenete is volt, sztem mar nem kene tobbszor bemutatni, h hogyan is lesz Pokember Pokember.

Nekem eddig szimpatikus a film, meglatjuk mi sul ki belole!
3.
3.
S.ityu
istenem, de minek.... ennyi bődületes hülyeséget már komolyan ennél már lassan Kick-ass ebayről turkált búvárjelmeze is mencibb és valaki azt is elárulhatná, hogy minek kell a pókarcot vasemberiesíteni :/
2.
2.
Yanez
Csak velem van az, hogy egy mai 2:30-3:00 perces előzetes után úgy érzi az ember, hogy már meg is nézte a filmet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...