Ingyenesen tölthető a Rising Storm

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 26.
  • Akció
Link másolása
Papíron a Humble Store akciósorozatára hivatott felhívni a figyelmet, de a gyakorlatban a jövő héten megjelenő Rising Storm 2-nek is kellemesen megágyaz a Humble-csapat és a Tripwire gesztusa: ingyenesen tölthető az első Rising Storm!

A Rising Storm a Red Orchestra 2 önállóan futtatható kiegészítőjeként mutatkozott be még 2013-ban, a multiplayerre kihegyezett FPS adaléka a második világháború csendes-óceáni hadszínterére kalauzolta el a játékosokat.

Az amerikaiak vagy a japánok oldalán harcolhattunk benne, a 64 fős csatákat a szokásosnál realisztikusabb játékmenet és az aszimmetrikus eszköztár tette izgalmassá: míg az amerikaiak félautomata és automata fegyverekkel, illetve lángszórókkal küzdenek, a japánok mozsárágyúkkal és csapdákkal várják őket, és a közelharcban is hatékonyabbak.

A Rising Storm most ingyenesen tölthető a Humble Store-ból, igaz, az akció időben erősen limitált: már csak bő egy napotok maradt arra, hogy magatokévá tegyétek a Steam Workshop-támogatást élvező anyagot! Ki tudja, ha megtetszik, még a május 30-án megjelenő Rising Storm 2-vel is tesztek egy próbát - az a játék a vietnami háborúra fókuszál.

4.
4.
lesik20
#3: Ja bocs igazad van. Ne is legyen más játék csak RPG

Fuck Logic
3.
3.
user101
Ezért kell RPG-kkel játszani és nem ilyen vackokkal, mert ha napi 2-4 órád van rá akkor egy játék akár 2 hónapig is tarthat és nem vagy túl rajta 3-4 nap alatt... :)))
2.
2.
crytek
Nagy kár ,hogy only multi ömlik mindenhonnan :(
De jó volna megint sok sok singleplayer game mint régen. Kb 2 hetente jelent meg világháborús cucc mert az volt a menő.
1.
1.
pjoco
Töltse mindenki mert ingyenes. :D Hát igen ezért is jó az olcsó játékok egyvelege facebook csoportban mert már tegnap este kint volt hírben. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...