Már készül a Project IGI új része

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizennégy éve látott napvilágot a legutóbbi Project IGI, így itt az idő a sorozat leporolására. Az eredeti fejlesztőkből verbuvált Artplant már a taktikai FPS folytatását készíti IGI: We're Going In címmel.

Az első Project IGI még 2000-ben jelent meg az Eidos Interactive tolmácsolásában. Nem lett nagy siker, mégis érdekes koncepción alapult. Hősünkkel egy ellenséges bázisra kellett beszivárognunk, a pályák hatalmasak voltak, csak rajtunk állt, milyen taktikát alkalmazunk. A folytatás, a IGI 2: Covert Strike 2003-ban látott napvilágot, azóta csend honolt a sorozat felől.

Most a norvég Pressfire szellőztette meg a széria feltámasztását. Az IGI: We're Going Int az eredeti csapat, az Innerloop Studios egykori tagjaiból verbuvált Artplant fejleszti, ráadásul a norvég állam is támogatja a projektet. A stúdió vezetője, Jack K. Wulff nem sok konkrétumot árult a shooterről a címén kívül, annyi azonban bizonyos, hogy a korábbi részek főhőse, David Jones visszatér, ráadásul kooperatív multival is felvértezik a játékot.

A Project IGI jogait egyébként az Artplant szerezte meg, így az első két rész hamarosan újra megvásárolható lesz. Az IGI: We're Going Int az Eidos utódja, a Square Enix adja ki.

14.
14.
zozo76hun
anno 2x is vegignyomtam az elso reszt, majd utana a 2 reszt is vegigvittem. ugy remlik mintha az elso reszben vala spec dolog lett volna a terep kiszamitasa, ugyanis nem volt palyaveg! meg valamelyik ujsag is irta a tesztben hogy akarmerre is indultal el, a palya generalodott elotted folyamatosan. asszem lehetett is latni ahogy epiti elotted a terepet.
13.
13.
gorbesz
pont nemreg jutott eszembe eme klasszikus. volt hangulata nagyon. ebben volt mondjuk eloszor oriasi terep, pl. a repuloternel. project: i'm going in :)) cheesy
12.
12.
godach
Én úgy tudtam, hogy az eredeti fejlesztők elkészítették a szellemi örököst. 3-4. részként.
11.
11.
Matt8888
Omg - 2x kellett ránéznem a címre :D
8.
8.
Rézfánfütyülő
Gyermekkorom egy csapásra visszajött. Egy haver hívott volna CS-zni, de mondtam hogy nincs netem. Erre megdobott ennek az első részével, évekig toltam, minden taktikát kipróbáltam, szabályosan ezzel éltem - a gépem nem annyira bírta, de én igen.
7.
7.
markoci555
#6: mármint ez az első része azt hiszem, 2-ről nem is tudtam
6.
6.
markoci555
rég toltam de bennem negatív élményeket hagyott
mentés nélkül csaló ellenfelek ellen... nincs ennek soha jó vége.
Emlékszem akkortájt lett elegem a játékból, amikor bementem egy házba, hogy fedezéket leljek, és a szemem előtt spawnolta be az ellenséget...
5.
5.
laquitto
Életem egyik legemlékezetesebb játéka volt, pozitív és negatív értelemben egyszerre. Pozitiv, mert letehetetlen volt, negatív meg mert akkora bughalmazhoz azt hiszem azóta sem volt szerencsém :)

Ha tényleg kiadják, egész biztos befizetek rá.
3.
3.
Gabesz202
Hatalmas game imádtam. Korszakalkotó volt, lanban is nyomtuk haverral egymás ellen:), kreatívak voltak a küldetések is.
2.
2.
#1: Így van! Delta Force és R6: Rogue Spear mellett ez volt a nagy kedvenc katonai fps-m. A kettő kimaradt, anno nem indult el a gépen :'D
1.
1.
Yanez
Hú mekkora kedvenc volt anno! Ez volt számomra az FPS-ek MGS-e. :) Remélem jó kis folytatásnak nézünk elibe, mert én vevő lennék rá, hacsak nem csinálnak ebből is egy újabb online shootert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...