Lebukott az új Assassin's Creed főhőse?

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Ubisoft csak az idei E3-on szeretné leleplezni az új Assassin's Creed-játékot, mégis olyan tempóban szivárognak az Assassin's Creed: Origins információi, hogy lassan nem lesz mit bemutatnia a kiadónak Los Angelesben.

Láthattunk már képeket és olvashattunk már különböző részleteket is az idei esztendőre tervezett új Assassin's Creed-játékról, az elvileg Origins alcímen futó és minden bizonnyal Egyiptomban játszódó felvonásról, így nincs abban semmi meglepő, hogy mostanra a legújabb rész főhőse is lelepleződött.

A szivárogtatás ezúttal minden bizonnyal a GameStop egyik alkalmazottjának köszönhető, aki lefotózta a játékhoz készült pólók egyikét, ami többek között az új asszaszint, Ba Yeket ábrázolja, méghozzá íjjal és pajzzsal a kezében. Emellett az egyik sarokban felbukkan Hórusz szeme, míg a pólót majdnem kitölti egy szkarabeusz szimbólum.

A fotó hitelességét pedig csak tovább erősíti, hogy az Assassin's Creed: Black Flag egykori rendezője és feltételezhetően az új felvonást is irányító Ashraf Ismail a Twitteren megjegyezte, hogy nem rossz a póló.

5.
5.
KőbányaKispest
#4: Ilyenekbe már ne gondolj bele. Ilyen kérdésre már nincs válasz. Itt már nincs éden almája, meg ilyenek. Itt már teljesen más galaxysról van szó.
4.
4.
Ghost26Dave
Ha Kr előtt játszódik ennek a játéknak a sztorija,akkor ebbe mégis hogyan lehet beleszőni a templomosokat és az éden almáját? :D egyébként az elképzelés nagyon tetszik csak akkor ebből hogy is lesz egy ac.
3.
3.
Ja, meg még a 49 BCE is ott van a sarokban, ami egy laza ezer évvel később van, mint amit a tegnapi - mint elég gyorsan kiderült, kamu - leak sugall. Az eredeti feltöltést már leszedték, de szerencsére volt aki lementette:

https://www.youtube.com/watch?v=c7WH7-vu-dQ

AC subreddit robbant is tegnap egy szép nagyot.. :D Beismerem, bedőltem neki azonnal én is, nagyon jól összerakták ezt a kis videót, pedig gyanús is volt, hogy az Ubi valahogy megoldotta, hogy Desmond-ot visszahozzák.

Már csak az a kérdés, hogy kapunk-e valamit még az E3 előtt. Lehet, hogy a hivatalos álláspont szerint nem, de egy belsős infó szerint igenis fogunk. Az utóbbi hetekben amúgy is sorban dobtak ki infót a már megerősített, 2018 március előtt megjelenő játékok közül, először South Park, aztán a Far Cry 5, maradt a Crew 2 és ez. Mutatnak belőlük egy picit, aztán az E3-on meg jöhetnek a gameplay demok.
2.
2.
Mortis
majdnem Ba Lek, vagy Ba Nyek.

örülnék egy Altair szerű sztoikus hősnek, ha már az Ubi repertoárjából kell választani ( felelőtlen dumagép vagy sztoikus csendesgyilkos)
1.
1.
Matt8888
Úgy érzem, hogy valami nagyobb dobásra készlnek ezzel a résszel. Legalábbis most még valami "misztérium" érződik. S most a szivárogtatásokról el is tekintve. (Vagy csak nekem tűnik annak..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...