Új főhőssel készülhet el a Bayonetta 3

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 31.
  • Hír
Link másolása
Alaposan felpörögtek az események a PlatinumGames körül, de amíg a csapat az elmúlt időkben a korábbi klasszikusai PC-s változatán dolgozott, arról sem feledkezett meg, hogy a rajongók a Bayonetta folytatását is nagyon várják.

Nem először hallani a PlatinumGames prominens alakjaitól olyan nyilatkozatokat, miszerint nagyon szeretnék, ha folytatást kaphatna a Bayonetta-sorozat. Legutóbb épp az első rész rendezője, Hideki Kamiya erősítette meg, hogy reméli, lesz folytatás, most pedig Atushi Inaba, a stúdió producere árulta el a Source Gamingnek, hogy ő nagyon is benne lenne egy esetleges harmadik részben.

Mint mondta, jelenleg is nagyban zajlanak az ötletelések, amely során felmerült az is, hogy lecserélik a mostani főhősnőt, helyét pedig nem egyszerűen egy új karakter, hanem egy férfi venné át. Később azzal folytatta, hogy pont azért nem tudnak még konkrétumokkal előrukkolni, mert folyamatosan jönnek az új ötletek és még semmi sem végleges a projekt kapcsán.

16.
16.
CreelienDareigeo
#14: Akkor nekünk hazudtak :P A B2 elején kijelentik hogy az utolsó Lumen Sage meghalt, de aztán mégsem? :D Mondjuk nem zavarna, de szerintem több fantáziájuk van ezeknek ennél. :)
15.
15.
CreelienDareigeo
#13: Nem vagyok homofób ha erre gondoltál. XD Csak kinézem belőlük, hogy akár ilyet csinálnak. Manapság mindent lehet :P
14.
14.
Onion
Gondolom az új főszereplő, egy lumen sage lesz.
13.
13.
biohazard rex
#12: Mert, valami problémád akadt a pucér férfiakkal? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
12.
12.
CreelienDareigeo
És akkor a harmadik részben egy csávó fog pucérrá változni mikor megidézünk valamit? Vagy ezt hogy gondolták? :D

El kéne mennem lottózni lassan :P
7.
7.
Csoki80
#4: Már kidobták konzolokra :-)
4.
4.
Gykrizsi
Én annak is örülnék, ha kidobnák konzolokra az első két részt (van WiiU-m, de jó rég óta porosodik, nincs már kedvem elővenni)
2.
2.
Darksiders84
Nem bánnám szerintem jó páran örülnénk a folytatásnak.
Nekem a 2. része kimaradt kiadhatnák újra és a Pikminre is vevő lennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...