Megvette a Take-Two a Kerbal Space Programot

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 31.
  • Biznisz
Link másolása
Nem akármilyen címmel bővült a Grand Theft Autót és a BioShockot is jegyző Take-Two portfóliója: a kiadó megvette a Kerbal Space Programot, mostantól az ő támogatásával zajlik tovább a játék fejlesztése.

A Kerbal Space Programot fejlesztő Squad egy blogposztban jelentette be, hogy megvette a játékukat a Take-Two. Az ígéreteik szerint mindez semmilyen negatív hatással nem lesz a cím jövőjére, jó hír azonban, hogy egy tapasztalt kiadóval dolgozhatnak tovább. Az nem derült ki, hogy mennyit fizetett a cég a játékért.

A csapat mindenesetre megerősítette, hogy gőzerővel dolgoznak tovább a Making History Expansion fejlesztésén, és az ingyenes DLC-t is el fogják készíteni, amit azoknak a játékosoknak ígértek be, akik 2013 áprilisáig vették meg a Kerbal Space Programot. A konzolos verzió frissítése is folyamatban van, ezen a Blitworks csapata dolgozik serényen.

A Kerbal Space Program korai hozzáférésű változata 2011-ben rajtolt el PC-n, a PS4-es és az Xbox One-os verziók tavaly júliusban látták meg a napvilágot. Érdekesség, hogy a bejelentés előtt nem sokkal a fejlesztők egy része a Valve-hoz igazolt.

2.
2.
Machiavelli
#1: LOL. Veled oszt mi lett.
1.
1.
mestermagyar
Szomorú. Bárcsak ne kerülne corporate kézre. Szerintem semmi jó nem fog származni belőle. Egy újabb cím amit "felemelnek" hogy aztán kifacsarják, a hullájával bábozzanak, majd félredobják a foszló holttestet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...