Minecraft: Story Mode - jön a második évad

Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a rendkívül sikeres Telltale-féle Minecraft: Story Mode-hoz folytatás érkezik. Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot, sőt még az első epizód címe is kiderült.

Tavaly ősszel fejeződött be a végül nyolc részesre bővített Minecraft: Story Mode, melyhez úgy tűnik, már készül a második évad is.

Természetesen a kép az első évadból való.

Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal oldalán tűnt fel a játék, melyet június 2-án jegyeztek be. Még az első felvonás neve is kiderült: a Hero in Residence című epizóddal kezdődik majd az új évad.

Megjelenési dátumot és platformlistát nem kaptunk, de a multiplatform címkéből ítélve nagy eséllyel a szokásos gépekre érkezik. A hivatalos leplezés a másfél hét múlva esedékes E3-on várható.

3.
3.
Gorrister
Mindig elszomorodok az ilyen Telltale híreknél, mert az efféle bejelentéseik egyre csökkentik az esélyét annak, hogy valaha is fognak még újra RENDES JÁTÉKOT készíteni. Például egy Sam&Max 4. évadnak veszett mód tudnék örülni.
1.
1.
RangerFox
Emellett még pletykálják az új Tales from the Borderlands-et, meg a James Bond játékot is tőlük. Kíváncsi vagyok, hogy maradnak-e az eddigi motornál, vagy azt fogják használni, amit a Guardian of the Galaxyban is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...