Bemutatták a FIFA 18-at

Link másolása
A játék hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy a mai nap folyamán leleplezik a FIFA 18-at. Pontos időpontot nem kaptunk, így nem árt figyelni a híreket vagy a játék YouTube-csatornáját, ha nem akarunk lemaradni róla.

A sorozat hivatalos oldalán jelentették be, hogy a mai nap folyamán leplezik az EA idei focis játékát, a FIFA 18-at. Nagy eséllyel egy trailert is kapni fogunk, ha már linkelték a játék YouTube-csatornáját is.

A szokásos platformokra, azaz PC-re, Xbox One-ra és PS4-re biztosan jön a cucc, de az ígéretek szerint Switch-verziót is kap az idei FIFA. Az egyelőre nem teljesen tiszta, hogy külön a Nintendo konzoljára fejlesztenek, vagy egy egyszerű átirat lesz a játék.

A kiadó egyébként nemrég leplezte le az idei Need for Speed-játékot is, áprilisban pedig a Battlefront II-ről rántották le a leplet - kíváncsian várjuk, mivel készülnek a héten esedékes EA Playre!

Update! És meg is érkezett a FIFA 18 első előzetese. A sorozat új felvonása szeptember 29-én jelenik meg, Nintendo Switch-re, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A borítón ezúttal Cristiano Ronaldo pózol majd. Akik előrendelik a játék Ronaldo Editionjét vagy az ICON kiadását három nappal korábban kezdhetik el rúgni a virtuális bőrt, míg az EA Accessen és az Origin Accessen ezúttal is kapunk majd 10 órás próbaverziót, ami szeptember 21-től lesz elérhető.

36.
36.
Beniciodeltoro
#34: Konteo gyártás mi ? :)
Több pénz van a fogadásban mint a kábítószerben te fiú, euró milliárdok huppannak az irodáknál, bárkit megtudnak kenni.
Hol élsz te Alice csodaországában ?
35.
35.
Grabowsky30+
A bl döntő második félideje alapján megérdemelték a győzelmet ott tényleg jobban játszottak vagy 20-25 percig ami elég is volt! Viszont az egész éves teljesítményük alapján nagyon nem, elég sok meccset láttam idén a spanyol bajnokságból, és pontosan olyan szar esetleges játékot játszottak, mint a barca! Annyi különbséggel, hogy sokszor piszok mákjuk volt, nem mondom, hogy a bírói segítségek tudatosak voltak, de a Madridnak jöttek ki mindig jól a szituk! A Bl-ben nagyon könnyű sorsolásuk volt végig! Az egész évük úgy nézett ki mintha valakik a háttérből nagyon szerették volna, ha a Madrid serlegeket nyerjen idén! Aztán lehet, hogy ez a valaki csak a fortuna volt! Mindegy ez már így alakult!
34.
34.
Randy Marsh
#27: Istenem...
Kérlek ne foglalkozz focival. Meg konteók gyártásával se.
33.
33.
Beniciodeltoro
#32: Sanszos hogy az egyenlítő gól után még esélyesebbnek tűntek, és elkezdték élőzni a Juvét, ezzel plusz bevételhez juttatták az irodákat.
Ment zsebbe nekik bőven, év végi prémium gyanánt.
32.
32.
delphijos
A Bayern elleni továbbjutás elég necces volt, de a döntő az sima ügy volt. Nem értem a Juve mit csinált, a második félidőben még csak nem is támadtak. Mintha nem is akartak volna nyerni. Pedig én drukkoltam Buffon-nak.
31.
31.
Beniciodeltoro
#29: Azért ha megnézed a Monacot, ők noname játékosokból csinálnak "Pogbákat", köszönhető a trénernek és a játékosfigyelőknek.
Milyen ütős kis csapattal nyerték meg a Bajnokságot, rúgtak vagy 100 gólt, és a költségvetésük nem egy PSG, hiába hercegség.
Ők az üdítő kivétel a BL-ben.
De a Juve játéka is arra predesztinálta őket hogy döntőt játsszanak, hihetetlen ütős gárda lett, de a döntőre valami elszaródott, vagy a bunda miatt, vagy fejben nem voltak ott a második félidőre.
30.
30.
Blueberry
#29: Csak azt is nézd,hogy amerikában a legcsoróbb csapatnak is több van mint itt a legtöbbnek
29.
29.
SES_HUN
#27: Szerintem meg az egész BL a bundáról szól, ezért nem is nézem a "nagy" csapatokat, amióta korlátlan mennyiségben focizhatnak légiósok csak folyamatosan hanyatlik, régen legalább lehetett tudni melyik ország csapata játszik, most meg csak azok a csapatok maradnak a legjobb 8 között akiknek a legtöbb pénze van, értem hogy erről szól de ezt az amerikai sportokba olyan jól megoldják, és izgalmas tud lenni egy elődöntő, itt meg már az első meccsen eldől a továbbjutás, nincs a kissebb klubbok között semmi verseny.
28.
28.
Norbiii
A Juve egy jó kis csapat, de nincs a Real szintjén ennyi az egész! Sok olyan vélemény hangzott el, hogy ez a Juve legalább olyan esélyes, na meg a fogadási szorzók is szinte egyformák voltak, aztán jött egy 4-1!

Azonban ez a Juventus még így is bitang erős, a Barcelonát olyan simán kiejtette, hogy Messiék még egy gólt sem tudtak rúgni, nekem Real szurkolónak meg külön öröm, hogy ezt a Juventust vertük meg, és BL győztes a csapat! :)
25.
25.
Firsttime
#16: Az a helyzet, hogy az első félidő alapján a Juve szerintem sokkal jobb volt. Ezerszer szebben építkeztek. Aztán a második félidőre mintha fegyvert tartottak volna a fejükhoz és közölték volna Velük az öltözőben, hogy nem focizhattok így tovább. Rá se ismertem a csaptra. Második gól után meg teljesen szethullottak. Kár érte. Mert ha a bl alatti teljesítményt nézem a Juve megérdemeltw volna. Meg nekem a játékuk is jobban tetszik mint a Real -é. De hát ez van. A foci ilyen. A labda kerek.
24.
24.
Yanez
#22: Én is a 15-el toltam egyfolytában, utána gondoltam beruházok a 17-re, mert két év alatt csak történt némi különbség. Nos, jóval több történt, mint amire számítottam! A 15 hozzá képest egy amatőr arcade cucc, ezt így utólag most már belátom, pedig életemben nem gondoltam volna, hogy ez lesz a véleményem. Bár a 17 sem tökéletes, de igen, sokkal jobb és realisztikusabb, mint a 15.
23.
23.
Beniciodeltoro
#13: A PES-nek is csak felesleges pénzkidobás a BL és EL licensz, semmi körítés nincs csak annyi hogy a BL himnuszra megy ki a csapat.
2 perc alatt csinálsz egy 32 keretes tournamentet és oda írod Bajnokok Ligája, ezeknek semmi értelme.
Viszont a PL licensz már nagyon hiányzik a PES-ből.
Amit mondtál a klub bemutatásról, vagy ha a karrier módban haladsz felfelé lehetnének sajtótájékoztatók meg hasonlók, és akkor nem kellene plusz ez a sztori mód, ráadásul a második része.
Én is azt mondom mint mások, ha a Fifa játékmenete olyan lenne mint a PES-é akkor lenne tökéletes a játék, kettőből összegyúrt játékot le se lehetne tenni.
22.
22.
petmen25
Lemerem fogadni ugyan az lesz mint a 17 annyi hogy a csapatkeret lesz a legfrissebb. Én a 15 óta nem vettem meg se a 16 ot se a 17 et mer nem ér annyit számomra. Nyugodtan rátehetik a denuvojukat engem nehezen győz meg 1 játék vétel.
21.
21.
kopic
#16: Igy van.
A Juve a 2.jatekreszben semmit nem csinalt. De almomban sem gondoltam volna hogy ilyen sima gyozelem lesz !
20.
20.
kopic
cod40-nek akart menni.
-.-
19.
19.
kopic
#17: A gyerek onmagaban mar 1 vicc...
16.
16.
Yanez
#15: Én a Juvenak drukkoltam, de egyetértek, a Real megérdemelte a győzelmet.
14.
14.
Yanez
#13: "a 2 játékot kellene egybe gyúrni és akkor lenne egy tökéletes focis játék a piacon."

Vicc nélkül, 18 éve ezt hajtogatom. :)
13.
13.
Chelseafan1989
#12: A Fifa-ba is szerintem nagyon jó lenne ha megcsinálnák a bejátszásokat mikor új játékost igazol a klub vagy bemutatják az új edzőt.ezen kívül jó lenne ha megszereznék a licenceket a BL-hez és az EL-hez.
A PES-sel is sokat próbálkozom,de az online része nekem nagyon nem tetszik meg a FUT az nagyon el lett találva.
a 2 játékot kellene egybe gyúrni és akkor lenne egy tökéletes focis játék a piacon.
12.
12.
Beniciodeltoro
#10: PES-ben a távoli lövések, a kapáslövések sokkal nagyobb százalékban találják el a kaput, ez a Fifában elvétve, még egy jobb csapattal is úgy fölé bombázza mint ha egy liga kettessel játszanék.
A fizikája a PES-nek sokkal szebb, az ütközések is, a visszajátszások,a gólörömök is jobbak.
A lelátón a közönség hihetetlenül ocsmány a PES-ben, ezen kéne javítani, több stadion is kéne a PES-be, a zenéket lexarom mert egy idő után megunja az ember.
Fifa a rengeteg valós stadionnal és a liszenszekkel rommá veri a PES-t, pedig a PES sokkal élvezhetőbb meccseket produkál.
Fifa sztori módja nem nagy szám, bár a 18-ban majd lehet kreálni saját karaktert, de a karrier mód akkor meg minek van ugye ?
10.
10.
Norbiii
Mondhatni, hogy nagyon jól megy a fifa 17, mintha nekem találták volna ki, szép kis passzolgatós foci, de azért pár dolgon lehetne javítani.

- Sokkal jobb, és élethűbb lövések. Szoktam messziről is és közelről is szép gólokat lőni, nem panaszkodhatom szokott menni, de a lövéseken bőven van mit javítani, sok esetben egyszerűen érződik, hogy itt ez még nem eléggé élethű. Pl az eléggé érdekes, amikor "lehetetlen" lövések csak úgy bemennek, és sokat simán bevéd a kapus, amikor meg 3 méterről lövünk, hányszor van az, hogy hiába húzzuk az analógot, szerencsétlenül a kapusba lövi ráadásul sokszor középre, szóval sok az irreális dolog. PES-ben a távoli lövéseket sokkal élethűbbnek érzem!

VÉDEKEZÉS: A CPU által irányított játékos sokszor hagy magamra singlieben és coopban is. Hányszor van olyan, amikor rendesen fogjuk a ránk hagyott védőket, majd átváltunk a következőre, majd jön egy beadás és a CPU elmozog a játékos mellől így szabadon marad....Egy visszajátszásban láttam, hogy a cpu rendesen fogta a védőt, majd jött egy beadás, és szó szerint elfutott mellőle és üresen hagyta...Van mit javítani.

ÁTPASSZOLÁS: Amikor online gyengébb ellenféllel játszom, és én teszek többet a győzelemért, ő alig csinál valamit szinte csak védekezik, rányom a háromszögre (most nem feltétlen a tudatos szép passzról beszélek!) és a labda tesz 20 métert átvágtatva, és már egyből a csatárnál van a labda, és gólhelyzet.... PES-ben jóval nehezebben lehet megtenni, ezeket a vakon átpasszoljuk az egész pályát így középen...Hozzáteszem egyik erősségem a szép és kulcspasszok, és a jó meglátás, de vannak benne eléggé érdekes passzok, érdekes dolgok, amiket csiszolhatnának.

BÍRÓ: Bíráskodhatna jobban is. Sokszor nem fúj le tiszta szabálytalanságot, amit meg úgy érzem, hogy nem az, azt pedig igen...Persze a valóságban is vannak ilyenek, ok.

Kommentátor: Lehetne olyan élvezetes, mint PES-ben.

Gólöröm. Szintén jobban tetszik a PES-ben.

Viszont a játékosok forgása, a kicsi passzok, az átívelések, a tudatosan elképzelt hosszú indítások mind-mind tetszenek, ez a játék nagyon fekszik nekem, de remélem a 18-at még jobbá teszik.
9.
9.
delphijos
És nem bánnám ha a bírónál nem lenne MINDEN szaros szabálytalanság sárgalap.
8.
8.
Yanez
Na erre kíváncsi leszek!
7.
7.
Beniciodeltoro
Akkor lepnének meg ha nem úgy mozognának benne mint a nyuggerek, még a legjobb játékosoknak is olyan a fizikája mint az öreganyámnak, egyedül a liszenszek miatt ér valamit a fifa.
5.
5.
RangerFox
Nem egyenlőre, hanem egyelőre.

Amúgy nagyon várom, a 13 óta most először, a 17 tudott lekötni több száz órára. Kíváncsi vagyok milyen újdonságok lesznek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...