Augusztusban jön a Hellblade: Senua’s Sacrifice

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta várunk már a Ninja Theory új akciójátékára, de szerencsére a hivatalos megjelenési dátumot végre leleplezték. A Hellblade: Senua’s Sacrifice augusztus elején landol PC-n és PS4-en.

A brit Ninja Theory nem rest nagy szavakkal illetni új játékát. Szerintük a Hellblade: Senua’s Sacrifice egy "független AAA-kategóriás" anyag. A címet három éve jelentették be a Gamescomon, de a csapat 14 éves tapasztalata van benne. Hősnőnk egy igazán mély karakter, a világ kellően érdekes, a harcok pedig kompromisszummentesek és brutálisak.

A kelta mitológiára építkező anyag augusztus 8-án landol PS4-en és PC-n digitális formában, 30 eurós áron. Katt az új előzetesért:

8.
8.
fearer
#7: Egy videó a harcról, ha nem láttad volna még:

https://www.youtube.com/watch?v=aKE7rKl4w6c

Szerintem ezen a koncepción nem sokat változtattak azóta.
7.
7.
Dante946
#6: Nem feltétlen azzal van a problémám, hogy nagyrész harcolni fogunk. Vevő vagyok erre a stílusra is. Csak míg ez az "eltúlzott" harc nagyon jól állt a DMC-ben, úgy érzem, hogy itt valami más kellene, valami reálisabb Senua fizikai harárain belül.
6.
6.
Mortis
#5: nem kell félned tőle, mert biztos lehetsz benne, hogy pontosan az lesz, amit írtál. ez nem sétaszimulátor: a játék nagy részét ugyanúgy a csihipuhi fogja kitenni, mint bármelyik korábbi Ninja Theory játékban. ez ellen sajnos nem nagyon lehet mit tenni: narratíva és élvezetes játékmenet sokszor ütközik.
5.
5.
Dante946
Már az első előzetes óta kíváncsianvárom mi lesz a koncepcióból. Egyenlőre ígéretesnek tűnik.
Attól mondjuk félek, hogy a harc elveszti a realitását és kapunk egy törékeny szellemileg megtört fiatal lányt aki úgy hadonászik a kardal mint aki 10 energia italt és 8 kávét megivott és akkorákat üt hogy a kétszer akkora ellenfelek 3 métert fátrarepülnek.
4.
4.
SL89
Erre mar nagyon vartam :D Remelem nem lesz nagyon rovid.
3.
3.
fearer
#2: Vagy megveszed egy USA proxy-n keresztül, így csak $29.99 lesz, ami átszámítva 26,66€, így marad 3,33€-d. Igaz, hogy ha dollárban veszed, és euró alapú a profilod, akkor nem tudsz visszaigényelni belőle, viszont 3€-val több marad a számládon, amit akármire költhetsz ugye, szemben a HB-s 1,5€-val, amit csak a HB store-ban vásárolhatsz le.
2.
2.
crytek
29.99 euro
Humble-n vásárolva 1.49 visszajár walettbe :)
1.
1.
KRAT0S
HELL-jeah :D instant buy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...