A jövő év második felére csúszik a Shenmue III

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 8.
  • Csúszás
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy kiderült, a Shenmue III kihagyja az idei E3-at, a fejlesztők egy kiadós csúszást is bejelentettek. Az eredeti tervek szerint még az év vége előtt boltokba került volna a régóta várt folytatás, ez azonban nem fog összejönni.

Maga Yu Suzuki közölte egy videóüzenetben a rajongótáborral, hogy mégsem jelenik meg idén decemberben a Shenmue III. A premiert jelen állás szerint 2018 második felére tervezik, ami - bárhogy is számoljunk - nem pici csúszás. A rossz hírre lehetett számítani, a 2017 decemberi premier eddig sem tűnt túl reálisnak, főleg azután, hogy a készítők nem olyan régen az E3-ról is lemondtak

Yu Suzuki magyarázata szerint a projekt fejlesztése alatt egy sor új technológiát használnak, ezek pedig új lehetőségeket nyitottak meg előttük. A Shenmue III így nagyobb és szebb, mint eredetileg gondolták, viszont több időre van szükségük ahhoz, hogy befejezhessék. A menetrendet illető további részleteket a következő támogatói jelentésben osztják meg a nagyérdeművel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...