November 3, 74999 FT

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 30.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy november 3-ától Magyarországon is kapható lesz az újgenerációs játék konzol és szórakoztató központ, az Xbox 360.
A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy november 3-ától Magyarországon is kapható lesz az újgenerációs játék konzol és szórakoztató központ, az Xbox 360.


Ezzel a bővítéssel, és a korábban bejelentett dél-afrikai megjelenéssel együtt Európában, a Közel-Keleten és az afrikai régióban 16 ország helyett, már 21-ben lesz elérhető az Xbox 360. A lipcsei Games Convention sajtókonferenciáján megtudtuk a megjelenések dátumait, a Microsoft ma pedig már a magyarországi piacon várható árakat is közzétette:

Xbox 360 - 99.999 Ft
Xbox 360 Alap Rendszer - 74.999 Ft


Az Xbox 360 vásárlói régi és új játékok egész kínálatát találják majd a boltokban. A Project Gotham Racing 3, a Kameo és a Perfect Dark Zero megvásárolható lesz az Xbox 360 polcokra kerülésének napjától, olyan játékok pedig, mint a Gears of War, a Crackdown, a Viva Pinata és a Forza 2 pedig az azt követő hetekben várható. A játékosok ezzel egy időben további nagyszerű kiegészítőkhöz – Xbox360 vezeték nélküli kontroller, akkumulátor töltő csomag, Xbox 360 univerzális távirányító - is hozzájuthatnak.


„Nagy izgalommal tölt el mindannyiunkat, hogy Európa játékkedvelői még Karácsony előtt hozzájuthatnak az Xbox 360-hoz. Reményeink szerint, addigra cégünk már 10 millió konzolt értékesített világszerte.” – mondta Chris Lewis, az EMEA Home and Entertainment részlegének regionális alelnöke. „Olyan országok ezek, ahol a játék konzolok iránti kereslet ugrásszerűen növekszik. Azzal, hogy terjeszkedésünkkel Magyarországot, Csehországot, Szlovákiát és Lengyelországot is elérjük, még sikeresebb üzleti hálózatot tudunk kiépíteni partnereinkkel, és még több játékoshoz juttathatjuk el a következő generációs játékokat, és az ezekkel járó szórakozás izgalmas élményét. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezen országok játékkedvelői az Xbox 360 által a lehető legkiemelkedőbb játék élménnyel gazdagodjanak. Ennek elérése érdekében a játékok helyi igényeknek megfelelő, széleskörű kínálatával, és a kiegészítők színes választékával jelenünk meg.”
36.
36.
Ca$h
Shyfter: persze hiszen a sima xbox még nem támogatta a HD felbontást, pár játéktól eltekintve. De akkor sem volt képes igazán szép minőségi grafikára az alacsony teljesítménye miatt...
35.
35.
milhend
Milyen jó hogy meg jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de meg maradok a pc nél)
34.
34.
shyfter
Van hagyományos TV-m is és van HDTV-m is, mindkettőn egy sima xbox, és a hagyományoson sokkal szebb.

33.
33.
Daks
olvass vissza a hozzaszolasokban (keresd cash es en bejegyzeseit)
32.
32.
Unrad
Jedydagg23, ez a te e-mail címed?

31.
31.
Imu
Na ilyen se lesz nekem.:P
30.
30.
Unrad
Eldöntöttem hogy veszek egy X360-at, a PS3 már nem érdekel.
29.
29.
Ca$h
Unrad: Semmit, be kell dugni a netet és regisztrálni kell magad ennyi. Ja és persze nem árt a prémiumot megvenni, amihez vinyó is van, meg headset!
28.
28.
Unrad
Ha a X360-al neten szeretnél játszani ahhoz miket kell beszerezni?
27.
27.
Unrad
Aszondjátok érdemes X360-at venni?

26.
26.
Unrad
A Mass Effect az miről szól? Csak képek vannak eddig nem?
25.
25.
Daks
blint ha nem kapcsolod ki a caps lockot csunyan osszeveszunk
24.
24.
Daks
A Wii-t a Nintendo-nál sem nevezik nextgen-nek, nem a grafika hanem az ujszeru jatekelmeny az, ami a wii erejét adja majd (legalábbis ezt várják). Amugy valszeg nem lesz hude sokkal szebb a 360 sima TV-n, mint a Wii, max hdtv-n csak.
23.
23.
Ca$h
Egyébként nem csodálkoznék, ha egy letölthető upgrade-et csinálnának az X360-nak és a PS3-nak is, amivel mennének rajta a dx10-es cuccok is! :)))
21.
21.
InGen
Crysisék meg tanuljanak meg programozni.
20.
20.
Ca$h
Wasaby: A Halo3-nak mégis mi a búbánat köze van a PC-hez? He? Örülhettek majd ha megjelenik Vistára a Halo2! :)))
19.
19.
Ca$h
Blint: Én is sima tv-n játszom és tökéletes a kép. Láttam HDTV-n is, az sokkal szebb, de a sima tv is nagyon jó. A prémium csomaghoz átkapcsolhato tv-zsinór van, azoknak akik később venni akarnak majd HDTV-t.



PStomi: Ebben az a nagy hír, hogy egészen idáig semmiféle képviselete nem volt mo.-on az Xboxnak. így most már lesz hivatalos szervíz, garancia, a live-on nem egy kitalált amerikai címmel tudsz majd belépni, amivel órákat el lehet szarakdoni, hanem a saját otthoni címeddel. A játékokban a magyar zászló alatt tudod képviselni magad, nem pedig más országokéval. Ha minden igaz akkor lesz hivatalos bolt is, ahol minden játék egy hét késéssel fog megjelenni, nem kell állandóan heteket vagy hónapokat várni arra, hogy megvehess egy játékot. Elvileg mgyarosítások is lesznek, plusz minden kiegészítőt is meg lehet majd venni garanciálisan, nem pedig kiskoszos üzletekből, ahol azt sem tudod, hogy honnan lettek beszerezve, és hogy selejtesek-e vagy minőségi cuccok. Ennyi elég? :)
18.
18.
wasaby44
Csak 100.000! Vedd meg még MOST!

alá kisbetűvel: directX 10 támogatása luxus



Na most vegye az a paraszt, aki igényli... Aki a Crysis-t, és a Halo3-mat várja, és játszani akartok vele, akkor ajánlom a PC-t!
17.
17.
pstomi
és ebbe mi a hude de nagy dolog

1 garaciűval jobb lett, felesleges volt hirt irni emiatt.
16.
16.
Guppi
15.
15.
Daks
igen lehet kapni, de azt a bevásárlóközpontok importálták külföldről. Nem járt hozzá magyar garancia (max media marktos), nem volt magyar support, a microsoft nem támogatta, nem adtak ki hozza magyar nyelvu jatekot és a többit cash vágja, hirtelen csak ennyi jut eszembe
14.
14.
Guppi
Miaz hogy csak most jelent meg itthon????? Szegedi Corában már régóta lehet kapni. Ezt nem értem...
13.
13.
pstomi
MI????? MÁ 1 ÉVE VAN MAGYARORSZÁGON XBOX 360!
12.
12.
Ca$h
Én nem vagyok annyira oda a magyarosításokért. De ha lesz, annak biztos sokan örlüni fognak. De nem hiszem, hogy mindegyik cucc elkészül magyarul!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...