Bully - Mérsékelten durva az új Rockstar-játék

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ausztrál OFLC jóváhagyta a Bully októberi boltokba kerülését, az iroda állítása szerint az akciójáték nem olyan durva, mint a korábbi Rockstar-játékok.
Az ausztrál OFLC jóváhagyta a Bully októberi boltokba kerülését, az iroda állítása szerint az akciójáték nem olyan durva, mint a korábbi Rockstar-játékok, holott azt megpróbálták korábban már betiltani.

Ugrás a galériához

Érdemes tudni, hogy napjainkban Ausztrália az egyik legérzékenyebb állam a filmekben és a játékokban megbúvó erőszakosság és a túlzott szexuális tartalmak kiszűrésének szempontjából - gondolom, nem kell magyarázni milyen ok folytán. A távoli országban olyan címeket tiltottak már be, mint a Grand Theft Auto III, a Manhunt vagy a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure.

Ám még az ottani OFLC (Office of Film and Literature Classification) is a boltok polcaira engedi rakatni a következő Rockstar-játékot, a Bully-t. Indoklásuk szerint a program mérsékelten durva jeleneteket tartalmaz csak, s szexuálisan sem befolyásolja majd a vele játszó fiatalokat. Jó hír ez a kiadónak, a poén kedvéért eláruljuk azonban, hogy a PS2-exkluzív cím a legszigorúbban korhatárolt termékek közé került, miután a "15 éven felülieknek" jelzést ragasztották rá - ha egy produktum az említett szempontok szerint nem fér bele ebbe a kategóriába, betiltják.

5.
5.
Bala666
Megtudjátok szerezni nekem olcsón pc-re???????

4.
4.
milhend
a jó jatekok 1/4 ps re jön ki max fele. a többi is elég hogy elüsük az időt

3.
3.
SanAndriska
és hol a gördeszka? Mer szerintem a 2. képen lopakodik, és nem deszkázik.
2.
2.
wasaby44
Sajnos még nem... amugy télleg egy jó kis játék lesz ez! a grafot meg leszarom: "jóvanaz"
1.
1.
Unrad
Nem lehet rossz. Kipróbálnám szívesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...