Visszatér az Accolade, jön az új Bubsy-játék

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenhét év után visszatér az Accolade nevű kiadó-fejlesztő, ráadásul pont a Bubsy nevű platformert porolja le, amely a SNES- és PS1-korszakban nagy karriert futott be. A vagány hiúz PC-n és PS4-en debütál idén ősszel.

A veteránok talán még emlékeznek az Accolade-re. A kiadó 1984 és 2000 között ügyködött San Joséban, az Activison egykori fejesei, Alan Miller és Bob Whitehead alapították. A céget 1999-ben vásárolta fel 60 millió dollárért a francia Infogrames, de a kiadó neve eltűnt, ahogyan a Bubsy-sorozat is.

A kiadót a hongkongi Billionsoft támasztotta fel, ez a cég rendelkezik az Atari és a GT Interactive IP-k felett is.

A Bubsy egy nívós platformjáték-sorozat volt SNES-en Sega Genesisen, Jaguaron, PC-n és PlayStation 1-en. Az új rész Bubsy: The Woolies Strike Back címen fut, a fejlesztést a Giana Sisters-szériáról elhíresült német Black Forest Games végzi.

Derék hiúzunkkal egzotikus helyszíneken kalandozhatunk oldalnézetben. A cél az, hogy megszerezzük az arany pulóvert, miközben számos rémséggel, még földönkívüliekkel is összetűzésbe kerülünk.

A Bubsy: The Woolies Strike Back idén szeptemberben landol PC-n és PS4-en.

6.
6.
user101
Érdekes, nekem ez teljesen ismeretlen, pedig a Prehistoric óta toltam ilyenekkel PC-n ( na meg '87 óta commodore-on )... Mindenesetre olyan lagymatag, álmosnak tűnik a játék.. :/
5.
5.
GAMEROD
Nem várok tőle sokat, én már meguntam ezt a stílust még a 90-es években, az agyatlan lövöldözést is, mind egy kaptafára megy a mai napig, nem nyújtanak új játékélményt. Inkább a történetet és a taktikázást preferálom már jobban viszont azokból kevés van. A mai játékvilág ilyen, ahol pénz van ott fantázia nincs, ahol fantázia és ötlet van ott pedig pénz nincs.
4.
4.
maktub
Csak nehogy egy újabb középszar játék legyen belőle, amit a nosztalgiában bízva próbálnak eladni!
3.
3.
zsocc-nrg
De jó! Egy újabb fasza kis platformer visszatér :) nekem most már tényleg csak az örök kedvenc Croc visszatérése hiányzik
2.
2.
GAMEROD
Érdemes megjegyezni hogy az Accolade névhez kötődik a Test Drive, Stunts és még kismillió korszakalkotó játék.
1.
1.
Yanez
Anno mindkét rész nagy kedvenc volt. Bár szeretem a platformer játékokat, pont ez a fajta már nem biztos, hogy ma is lekötne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...