E3 2017: Ősszel indul a Battlefront II bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Ma este alapos betekintést nyerhetünk a Star Wars: Battlefront II-be, de az Electronic Arts addig sem hagy minket csámcsognivaló nélkül. Kiderült néhány extra információ a játékról, és egy nyúlfarknyi teasert is tudunk mutatni róla.

Az Electronic Arts bejelentése szerint ősszel veszi kezdetét a Star Wars: Battlefront II bétatesztje. Túl sok konkrétumot még nem árult el a cég a próbával kapcsolatban, de azt leszögezte, hogy ez lesz az első alkalom arra, hogy belevethessük magunkat a játékba. A bétateszt mindegyik platformon elérhető lesz, és az előrendelők korábban hozzáférhetnek majd.

Az előrendelők emellett más finomságoknak is örülhetnek. Ezek egy része az idei mozihoz, a Star Wars: The Last Jedihoz kapcsolódik, így azonnal hozzáférhetnek a Millennium Falcon alternatív külsőjéhez és hangzásához, valamint Rey és Kylo Ren új skinjét is megkapják. Emellett különböző Star Cardokat kapnak: az Epic Lightsaber Mastery Yoda kártyája, a Power Reach és a Solid Freeze Kylo René, a Far Sight és a Deep Mind Reyé, míg az Enhanced Auxiliary Power és a First Order az űrhajóké. (A kártyákat természetesen mindenki feloldhatja majd a játék során.)

A Battlefront II főszereplője lesz a ma este 9 órakor kezdődő EA-konferenciának, a fenti teaser már ennek a bemutatónak ágyaz meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...