E3 2017: Bemutatkozott az EA szupercsapata

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Új csapatot hozott létre az Electronic Arts, a tegnap bemutatkozott SEED feladata az lesz, hogy úttörő technológiákkal kísérletezzen a jövő játékélménye után kutatva. Egy imázsvideót tudunk mutatni a bejelentés mellé.

Az Electronic Arts konferenciáján mutatkozott be a SEED nevű csapat, amely arra hivatott, hogy úttörő technológiákkal kísérletezzen. A különleges alakulat neve egy rövidítés, amely a Search for Extraordinary Experiences Division elnevezést takarja.

A SEED-et az EA stúdióit vezető úriember, Patrick Söderlund vezette fel a konferencián, elmondása szerint ő napi szinten dolgozik együtt a srácokkal. Egy kicsi csapatról van szó, és bár konkrét projektekről nem hallottunk a bejelentésben, mint mondta, a deep learningtől kezdve a neurális hálóig mindent számításba vesznek, mint a kísérletezés tárgya.

"Szeretnénk elmosni a határt a valóság és a virtuális világ között. Mi lenne, ha ahelyett, hogy adnánk több millió játékosnak egy virtuális karaktert, inkább olyan játékokat készítenénk, amiben több millió olyan karakter szerepelne, akiket a játékosok formáltak meg?" - hangzott el a rejtélyes felütés.

1.
1.
Galdech
Hát érdekes, sok sikert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...