E3 2017: Bővebben is bemutatkozott az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a BioWare hosszabban is bemutatta a közelgő posztapokaliptikus akció-szerepjátékát, az Anthemet. A nyitott világot kooperatív módban is felfedezhetjük, exoruháink szuperképességeket adnak.

Az Anthem kiterjedt dzsungelekkel és letűnt korok romjaival operáló világa bámulatosan fest, köszönhetően a Frostbite Engine-nek. Az arcmimika is roppant erős, nem úgy, mint a Mass Effect: Andromedában. A shared world-koncepció ismerős lehet a The Divisionből vagy a Destinyből, itt is társainkkal közösen indulhatunk felfedezésre, de lesz hub is.

A világ tömve van veszélyes lényekkel, akiket elkerülhetünk, de azért többnyire harcolni fogunk. A navigálás nagyon könnyű a Javelinnek nevezett exoruháinkkal, amik részletesen testreszabhatóak, és igazi szuperképességeket adnak. Szinte repkedni fogunk, de még a víz alá is lemerészkedünk.

Az Anthem 2018 őszén jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
11.
felegyi
#10: Valljuk be magunknak hogy 2 éven belül egy ehhez hasonló gameplay alap lenne minden AAA-s játéknál. No nem azt mondom hogy nyeljük be megint a cumit, de bizakodjunk benne hogy évekkel egy Uncharted 4 után nem lesz meglepő ez a fajta történetvezetés és külcsín. A Witcher 3 első gameplay trailere sem volt kamu állítólag, csak a gamerek 3%-nak nem volt olyan vasa amivel az úgy nézett volna ki, na meg akkor adjuk el konzolokra is...
10.
10.
user101
Frostbite engine ide vagy oda, nem hiszem el, hogy ez gameplay. Sokkal inkább egy előre megrendezett és atomra felscriptelt trailer. Az eddigi műveik alapján ez nincs benne a Bioware-ben!!! :(((
9.
9.
almaspite
Érdekesnek tűnik. Nem igazán élethű tökéletes mikrofonba, tökéletesen beszélő nyugodt angolokkal. Oroszokkal, gyenge minőségű sípoló mikrofonokkal sokkal jobban el lehetne hitetni az emberekkel, hogy a játék valóban ilyen lesz.

Várjuk szeretettel, ameddig kijön addig az anyagba csalódni fogunk legalább 10-szer. Talán nem húzzák még 2 évig a megjelenést. Talán nem fog kelleni nekik még 1 év hogy játszható állapotba tegyék. Talán a játék egész jó, lesz gyönyörű grafikával, jó történettel és gyönyörű robbanásokkal, viharokkal, akcióval megspékelve. Talán a kommuniti se teszi tökre mások játékot. Lehet reménykedni ilyen dolgokban, de ahogy írták mi már nem nagyon hiszünk a mikulásban.
8.
8.
felegyi
Úristen... ha ez rendes gameplay lenne akkor hosszú idő óta az első olyan játékot adnák ki ami elé 0-24-be leülnék. Túl szép ahhoz hogy igaz legyen sajnos...
7.
7.
Dízel
Tuti nem real open world a game, ahogy repült is lehetett latni a kitaposott utvonalakat, bárhova nem szallhatsz le. de hát igen, ez egy kedvcsinalo, többet akar mutatni mint ami. ettől függetlenül ez a trailer bravúros.
6.
6.
crytek
Sajnálom ,hogy netes ótvar ez is pedig egész jónak igérkezett volna
5.
5.
Steve028
Persze nem is kell mindent így elsőre elhinni amit ott mutnak.Hányszor volt olyan ilyen olyan lesz hogy fut konzolon közben meg az asztal alatt pc-ről ment minden.Vagy a másik eset mikor bejelentették megjelenés előtt "hát ez mégse lesz olyan mint az E3 bemutatón"
3.
3.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...